Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Fonduesets

Fondue is ooit uit noodzaak ontstaan, maar nu is deze manier van koken en eten eigenlijk alleen maar feestelijk. Wie houdt er nu niet van lekker met z’n allen rond een fonduepan zitten, met een goed glas wijn en mooie gesprekken? Ben je niet zo gek op kaas? Dat hoeft de pret niet te drukken. Er zijn veel fondue-ideeën te vinden: vleesfondue, visfondue, oosterse fondue en zelfs chocolade fondue. Voor ieder wat wils. Genoeg redenen om voor een goede fondueset te gaan. Echte fondue-fans weten weten dat de aanschaf van een fondueset per definitie zorgt voor veel gezellige en warme avonden met vrienden en familie, vooral in de herfst en de winter als het buiten koud is.


Kela keuken Armata Fonduecarrousel set van 23 Stuks

Uitverkocht
Gratis levering in 1-2 weken
119,00

Kela keuken Astana Kaasfondue Set voor 6 Personen 1,2 liter

Uitverkocht
Gratis levering in 1-2 weken
129,95

Kela keuken Bern Kaasfondue Set van 10 Stuks

Uitverkocht
Levering in 1-2 weken
79,95

Kela keuken Cailin Fondue set voor 6 Personen 1,7 liter

Uitverkocht
Levering in 1-2 weken
79,95

Kela keuken Country Fondueset voor 6 Personen 1 liter

Uitverkocht
Levering in 1-2 weken
79,95

Kela keuken Country Kaasfondue Set voor 6 Personen 2 liter

Uitverkocht
Levering in 1-2 weken
89,95

Kela keuken Henrik Kaasfondueset voor 6 Personen 2 liter

Uitverkocht
Levering in 1-2 weken
79,95

Kela keuken Lugano Fondue Carrousel Set van 22 Stuks

Uitverkocht
Levering in 1-2 weken
79,95

Kela keuken Natura Fondue Carrousel Set van 23 Stuks

Uitverkocht
Gratis levering in 1-2 weken
119,00

Kela keuken Natura Kaasfondue Set van 10 Stuks

Uitverkocht
Levering in 1-2 weken
79,95

Rösle Fondueset 20 cm

Uitverkocht
Gratis levering in 1-2 weken
299,00

De voordelen van een fondueset

Het kan natuurlijk zijn dat je het leuk vindt om mensen over de vloer te hebben, maar niet zo’n zin hebt om daarvoor uren in de keuken te staan. Met een fondueset hoeft dat ook niet! Je zet de pannetjes neer, zoekt een simpel recept op en gaat er gezellig bij zitten. Een fondueset is van alle gemakken voorzien en ziet er vaak ook nog eens stijlvol uit. Fonduesets kunnen van verschillende materialen gemaakt zijn: RVS, edelstaal en keramiek. Het is net wat je zelf leuk vindt. Als je voor de echte Zwitserse fondue-ervaring gaat, dan kies je bijvoorbeeld voor de authentieke fonduepan van keramiek. Wil je dat iedereen overal gemakkelijk bij kan? Dan is een draaiend carrousel handiger. De fondueset wordt kant en klaar geleverd, dus je kunt meteen beginnen. Na het eten kun je de set gemakkelijk afwassen met heet water en afwasmiddel. Zorg ervoor dat de set droog is voordat je deze weer opbergt.

Fonduesets van hoge kwaliteit

Bij Godu staat kwaliteit hoog in de vaandel. Als je een nieuw product koopt, dan wil je daar lang van kunnen genieten. Dat begrijpen wij maar al te goed. Godu heeft daarom alleen maar kwalitatief hoogstaande fonduesets van vooraanstaande merken zoals bijvoorbeeld het Duitse bedrijf Kela in het assortiment. De aankoop van een van onze fonduesets staat daarom garant voor vele avondjes genieten.

Welk materiaal kies je?

Welke fondueset bij jou past, hangt af van welke ingrediënten je graag gebruikt. RVS fonduesets komen snel op temperatuur en zijn met name geschikt voor vlees- of oosterse fondue. Een RVS fondueset kan ook prima worden gebruikt voor kaas- of chocoladefondue als deze is voorzien van een goede anti-aanbaklaag. Fonduesets van keramiek zijn vooral geschikt voor kaas- en chocoladefondue. Keramiek reageert snel op temperatuurveranderingen en dit zorgt ervoor dat de kaas en chocolade minder snel zal aanbranden. In onze webshop zijn verschillende soorten fonduesets te vinden.

Een groot assoriment aan fonduesets vind je op godu-wonen.nl

Veiligheid voorop!

Koken en eten rondom een fondueset is heel gezellig, maar tegelijkertijd niet ongevaarlijk. Houd in gedachten dat je met hete vloeistoffen bezig bent. Het is daarom belangrijk om voorzichtig te werk te gaan en goed je hoofd erbij te houden. De pannen zijn daarnaast voorzien van een anti-spatdeksel, waardoor er geen hete spetters uit de pan zullen springen. Zorg ervoor dat de pan niet tot de rand gevuld is. Het is beter om deze tot de helft te vullen. Veiligheid voorop!