Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Keuken

De echte keukenprins(es) weet er alles van: koken wordt een stuk leuker als je werkt met goede producten in je keuken. Niets zo vervelend als een mes dat niet goed snijdt, een snijplank met groeven waar de bacteriën zich kunnen schuilhouden en pannen die vrijwel meteen je eten doen aanbranden. Dat kan beter. Godu-wonen.nl verkoopt keukengerei van topkwaliteit, zodat jij moeiteloos de lekkerste gerechten op tafel zet.

Wat kan er niet in je keuken ontbreken?

Welke spullen je in de keuken nodig hebt, hangt helemaal af van hoe uitgebreid je gaat koken. Bedenk je regelmatig creatieve driegangenmenu’s? Dan weet je waarschijnlijk wel raad met een smoorpan, een grillplaatje of een braadslede. Deze speciale pannen zijn overigens allemaal in onze webshop te bestellen! Maar ben je een beginner of niet zo’n fan van ingewikkelde gerechten, dan wil je waarschijnlijk gewoon een aantal goede basisproducten in je keuken. Je hebt het meeste aan een paar uitstekende pannen, een fijne snijplank en een setje scherpe messen. Als de basis goed is, dan kom je al een heel eind!

Ingrediënten snijden: welk keukengerei heb je nodig?

Het koken begint met een gereed maken van je ingrediënten. Deze moeten gewassen en gesneden worden. Het is daarom altijd een goed idee om een paar scherpe messen tot je beschikking te hebben. Als je een messenset aanschaft, dan heb je meteen alle messen die je nodig hebt, vaak inclusief een messenslijper. Kijk bijvoorbeeld naar Joseph Joseph messenset. Deze bevat vijf messen van uitstekende kwaliteit in een stijlvol messenblok.

Een snijplank kan niet in je keukenkastje ontbreken

Je legt je ingrediënten over het algemeen niet zomaar op je aanrecht neer als je begint met koken. Een snijplank is ook zo’n basisproduct die niet in je keuken kan ontbreken. Nog beter: zorg dat je een aantal snijplanken in je keuken hebt liggen. Voor optimale hygiëne gebruik je niet een en dezelfde snijplank voor het snijden van vlees, vis en groenten. In onze webshop vind je sets van meerdere snijplanken, voorzien van kleurcodes zodat je veilig te werk kunt gaan.

Een goede pannenset is het halve werk

Een goede pan kan niet garanderen dat je gerecht goed op smaak is, maar maakt het koken wel een stuk gemakkelijker! Een aantal pannen kunnen niet in je keuken ontbreken: een braadpan, een hapjespan en een koekenpan. Met deze pannenset kun je goed uit de voeten in jouw keuken. Maar wil je net een beetje meer met je ingrediënten doen, dan kun je ook kiezen voor een wokpan, een grillpan of een sauteerpan. Sta je even niet op te letten? Geen probleem. Een goede pan voorkomt dat je eten meteen aanbrandt. In onze webshop verkopen wij pannen van vooraanstaande merken als Swiss Diamond en Habonne. Deze pannen zijn gemaakt van materialen van topkwaliteit en voorzien van een uitstekende anti-aanbaklaag.

Op Godu-wonen.nl bestel je tal van producten voor jouw keuken! Van uitstekende kwaliteit!

Aan de bak? 

Is bakken je grootste hobby? Ook daar hebben we aan gedacht! In de webshop kun je een schat aan bakvormen vinden. Van mini tartelettes tot madeleines, van muffins tot briochettes: we hebben het allemaal!

Afvalemmers: stijlvol en functioneel in elke keuken

Je moet je groenterestjes en ander afval ook weer kwijt. Het is daarom handig om een afvalemmer in je keuken te hebben. Afvalemmers zijn er in allerlei soorten en maten. Als je graag afval scheidt, dan kun je kiezen voor een afvalemmer met verschillende compartimenten. Heb je er een hekel aan om de afvalemmer te moeten aanraken? Tegenwoordig zijn er afvalemmers op de markt met een ingebouwde sensor, die ervoor zorgt dat de deksel automatisch opent als je in de buurt komt. Godu Wonen heeft een ruim assortiment aan stijlvolle afvalbakken voor in de keuken. Kijk gerust even rond.