Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Moneta

Koken: daar weten Italianen alles van. Dit zie je terug in de kwaliteit van Italiaanse pannen zoals die van Moneta. Om goed te kunnen koken, heb je pannen van excellente kwaliteit nodig. Daar begint het immers allemaal mee. Met een kwalitatief hoogstaande pan kom je een stuk verder dan met een oude pan van mindere kwaliteit die zijn beste tijd wel gehad heeft. Ben je toe aan nieuwe pannen? Moneta pannen zijn altijd een uitstekende keuze!

Moneta Braadpan 24 cm

Uitverkocht
55,00

Moneta Serveerpan 28 cm

Uitverkocht
55,00

Moneta: Made in Italy since 1875

Al tientallen jaren loopt het Italiaanse bedrijf Moneta voorop als het om pannen gaat. Vanuit Milaan werd Moneta opgebouwd totdat deze in vele Italiaanse families bekend is. Het bedrijf blijft groeien en wordt al snel internationaal gewaardeerd. Naast functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en design heeft dit bedrijf aandacht voor het milieu: er wordt zoveel mogelijk met gerecyclede producten gewerkt en naar duurzame manieren van produceren gezocht.

Gemaakt van (gerecycled) aluminium: de Moneta blikjes pan

De meeste pannen van dit merk zijn gemaakt van aluminium. Aluminium pannen zijn populair, en met goede reden. Het zijn echte lichtgewichten en daardoor makkelijk te verplaatsen. Dit is vooral fijn als je uitgebreid kookt en met meerdere pannen tegelijk bezig bent. Pannen die gemaakt zijn van kwalitatief hoogstaand aluminium hebben een optimale warmteverdeling. Dit betekent dat de warmte gelijkmatig over de pan verdeeld wordt, zowel over de bodem als de zijkanten. De handgrepen daarentegen blijven koel. Aluminium pannen komen snel op temperatuur, waardoor je vrijwel meteen kunt beginnen. Pannen van dit materiaal zijn prima bestand tegen corrosie en slijtage. De pannen zijn voorzien van een excellente anti-aanbaklaag die ervoor zorgt dat je gerecht niet zomaar zal aanbranden. Deze anti-aanbaklaag zorgt er ook voor dat de pan gemakkelijk te reinigen is.

De Recy lijn heeft een bijzondere eigenschap: het gebruikte materiaal bestaat namelijk uit 100% gerecycled aluminium. Op de pan van de Moneta Recy lijn staat precies aangegeven hoeveel aluminium blikjes er zijn gebruikt om die specifieke pan te produceren. Door een pan van gerecycled materiaal te kiezen, heb je niet alleen een pan waar je zelf veel plezier van hebt, maar die ook nog eens goed is voor het milieu!

Moneta in het assortiment

Moneta specialiseert zich op het gebied van kwalitatief hoogstaande pannen. In het assortiment vind je onder andere:

  • koekenpannen
  • grillpannen
  • braadpannen
  • wokpannen
  • serveerpannen

De pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Kijk bij de specifieke pan voor meer informatie.

Moneta blikjes pan bestel je snel en eenvoudig op godu-wonen.nl.

Onderhoud van Moneta pannen

Sommige producten van die vooraanstaande merk zijn geschikt voor de vaatwasser. Toch wordt het aangeraden om de keukenartikelen, vooral de pannen, even met de hand te wassen. In de vaatwasser kan een pan beschadigd raken en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Was de pan met een zachte doek en een sopje van milde zeep en heet water. Gebruik hiervoor geen agressieve schoonmaakmiddelen en harde borstels.

Gemakkelijk te bestellen in de webshop

Zit er iets voor je tussen? Je kunt je product naar keuze gemakkelijk via de webshop bestellen. Godu staat, net als Moneta, voor kwaliteit. In onze webshop vind je verschillende hoogstaande kwalitatieve producten waarvan je, bij juist gebruik en onderhoud, vele jaren plezier zult hebben. Kijk gerust even rond!