Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Steelpannen

Een steelpan is één van de pannen die je in je basisset moet hebben als je graag in de keuken staat. Met een steelpan maak je namelijk de lekkerste sauzen, en iedereen weet dat een goede saus een gerecht naar een hoger niveau kan tillen. Wil jij indruk maken op je vrienden en familie door een heerlijke maaltijd op tafel te zetten? Een steelpan is dan onmisbaar! Ben je een beginner en kun je alleen een eitje koken? Ook hiervoor is de steelpan een uitstekende keuze.

Swiss Diamond Hard Anodised Steelpan met deksel 16 cm

Uitverkocht
Levering in 1-2 weken
42,95

Swiss Diamond XD Non-Stick Classic Induction Steelpan met Deksel 24 cm

Uitverkocht
Gratis levering in 1-2 weken
192,00

Swiss Diamond XD Non-Stick Classic Induction Steelpan met Deksel 28 cm

Uitverkocht
Gratis levering in 1-2 weken
219,00

Swiss Diamond XD Non-Stick Classic Induction Steelpan met Deksel 32 cm

Uitverkocht
Gratis levering in 1-2 weken
265,00

Swiss Diamond XD Non-Stick Classic-Steelpan met Deksel 20 x 20 cm

Uitverkocht
Gratis levering in 1-2 weken
162,00

Rösle Chalet Steelpan 16 cm

Uitverkocht
Levering in 1-2 weken
89,95

Kela keuken Stratum Steelpan met Deksel 2,8 liter

Uitverkocht
Levering in 1-2 weken
84,95

Habonne Steelpan Royal 16 cm

Uitverkocht
Levering in 1-2 weken
€57,95 55,95

Een steelpan is onmisbaar in de keuken

Een steelpan lijkt op een kookpan, maar is net een slag kleiner. In plaats van handgrepen heeft een steelpan een steel. Sommige steelpannen zijn voorzien van een extra handgreep waardoor je de pan makkelijker kunt verplaatsen. Waar gebruik je dit pannetje voor? Een steelpan is handig voor het opwarmen van sauzen, het bereiden van je havermout ontbijtje of het koken van een paar eieren. Maar dat niet alleen. Je kunt er bijvoorbeeld ook gemakkelijk een beetje melk in opwarmen. Heel handig om in je keukenkastje te hebben!

Gemaakt van materialen van topkwaliteit

Bij Godu-wonen.nl weten we hoe belangrijk het is om te koken met goede pannen. Kwaliteitspannen die doen wat ze moeten doen, en dat lang volhouden. In onze webshop kun je allerlei steelpannen vinden van vooraanstaande merken als Habonne en Swiss Diamond. Tijdens de productie van de pannen wordt met materialen van topkwaliteit gewerkt, zodat je een echt kwaliteitsproduct in huis hebt. Je kunt er dan ook vanuit gaan dat je nieuwe pan jarenlang mee gaat. Let wel even op: niet elke pan is geschikt voor inductie!

Steelpannen worden vaak gemaakt van aluminium. Dit materiaal is ontzettend sterk, maar dat zou je niet zeggen als je deze steelpannen vasthoudt. Aluminium is namelijk relatief licht van gewicht. Dit is wel zo prettig als je tijdens het koken met meerdere pannen in de weer bent. Er is nog een reden waarom aluminium pannen zo populair zijn. Aluminium heeft een optimale warmtegeleiding. De steelpan komt snel op temperatuur en hoeft niet te worden voorverwarmd voordat je ermee aan de slag kunt. De warmte wordt gelijkmatig over de gehele pan verdeeld. Pannen van Swiss Diamond zijn daarnaast voorzien van een speciale anti-aanbaklaag. De naam zegt het al: deze laag bestaat uit nano-composiet en echte diamantkristallen. Het klinkt luxe, en dat is het ook, want door de toevoeging van een excellente anti-aanbaklaag als deze heb jij nooit meer last van aangebrand eten.

Een steelpan kan ook van RVS zijn gemaakt. De Habonne Royal Tri-ply bijvoorbeeld. Deze elegante kwaliteitspan bestaat uit meerdere lagen RVS met een tussenlaag van aluminium. Dit zorgt ervoor dat de pan snel op temperatuur komt en je lekker snel kunt beginnen met koken. Een aanwinst voor je keuken.


Een steelpan is onmisbaar in elke keuken!


Hoe onderhoud je een steelpan?

Je wilt natuurlijk lang plezier hebben van je nieuwe steelpan. Het is daarom verstandig om deze goed te onderhouden. De steelpannen kunnen in principe best een keertje in de vaatwasser, maar ze geven de voorkeur aan handwasje. In de vaatwasser bestaat het risico op beschadigingen en dat is zonde. Maak de pan schoon met warm water, een zachte doek en eventueel een beetje zeep. Zorg dat de pan goed droog is voordat je hem weer op zijn plek in je keukenkastje zet.