Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Toiletrolhouders

Als het om interieur gaat, dan wordt het toilet vaak een beetje vergeten. Onterecht, want de wc is een plek waar je dagelijks meerdere keren komt. Er valt daarom iets voor te zeggen dat je deze ruimte, net als de rest van je woning, graag mooi wilt inrichten. Met stijlvolle badkamermeubelen maak je er in een mum van tijd een stijlvol geheel van. Ben je bijvoorbeeld toe aan een nieuwe toiletrol- en/of wc-borstelhouder? Kies er eentje die precies bij jouw smaak past. De houders hoeven niet langer enkel functioneel en gebruiksvriendelijk te zijn. Ook aan het design wordt tegenwoordig veel aandacht besteed. In onze webshop vind je toiletrol- en wc-borstelhouders in allerlei soorten en maten!


Kela badkamer Toiletrol- en wc-borstelhouder Liron

Uitverkocht
Gratis levering in 1-2 weken
99,95

Kela badkamer Toiletrol- en wc-borstelhouder Lucido

Uitverkocht
Gratis levering in 1-2 weken
159,00

Kela badkamer Toiletrol- en wc-borstelhouder Oak

Uitverkocht
Gratis levering in 1-2 weken
95,00

Kela badkamer Toiletrol- en wc-borstelhouder Saltus

Uitverkocht
Levering in 1-2 weken
94,95

Kela badkamer Toiletrol- en wc-borstelhouder Seven

Uitverkocht
Gratis levering in 1-2 weken
99,95

Kela badkamer Toiletrol- en wc-borstelhouder Sirius

Uitverkocht
Gratis levering in 1-2 weken
89,95

Kela badkamer Toiletrol- en wc-borstelhouder Style

Uitverkocht
Gratis levering in 1-2 weken
99,95

Kela badkamer Toiletrol- en wc-borstelhouder Varda

Uitverkocht
Gratis levering in 1-2 weken
99,95

Kela badkamer Toiletrol- en wc-borstelhouder Sinerio

Uitverkocht
Levering in 1-2 weken
82,95

Alles bij de hand

Op de wc wil je graag alles bij de hand hebben, zodat je geen spier hoeft te vertrekken terwijl je naar het wc papier reikt. Je kunt ervoor kiezen om zowel een toiletrolhouder als een wc-borstelhouder aan te schaffen, maar je kunt ook voor een twee-in-één houder gaan: alles wat je nodig hebt in een compact model. Een toiletrol- en wc-borstelhouder neemt weinig ruimte in beslag. Je zet deze gemakkelijk naast je neer of plaatst hem in een hoekje, zodat je altijd overal bij kunt. Sommige toiletrolhouders zijn voorzien van een verzwaarde voet, zodat zij stevig en stabiel op zichzelf staan en niet zomaar om zullen vallen. Vrijstaande toiletrolhouders hebben nog een voordeel: bij het schoonmaken van het toilet kun je de houder gemakkelijk verplaatsen. Je hoeft bovendien geen extra gaten in de muur te boren.

Een stijlvol design

Niet iedereen heeft dezelfde smaak. Daarom hebben wij verschillende stijlen toiletrol- en wc-borstelhouders in ons assortiment. Zodat iedereen zijn of haar toilet naar wens kan inrichten. Of je nu dol bent op hout, fan bent van een moderne inrichting of het graag neutraal houdt: in onze webshop vind je de perfecte toiletrol- en wc-borstelhouder voor jouw toilet.

Gemaakt van sterke en waterbestendige materialen

Omdat het toilet vaak in de badkamer staat, is het van belang dat de materialen van een toiletrol- en wc-borstelhouder bestand zijn tegen nattigheid. De meeste toiletrolhouders zijn gemaakt van metaal, dat prima tegen het vochtige klimaat van de badkamer kan. Metaal is slijtvast en oersterk. Je kunt er daarom vanuit gaan dat je nieuwe houder een zeer lange tijd mee gaat. Overige materialen zijn ook uitstekend bestand tegen vocht en slijtage. Als je kiest voor een kwaliteitsproduct, dan heb je er jarenlang geen omkijken meer naar. De borstel is na verloop van tijd wel aan vervanging toe. Deze is gemakkelijk na te bestellen.

Toiletrolhouder en wc-borstel bestellen? Ga naar godu-wonen.nl en koop nu!

Vereist weinig onderhoud

Het is natuurlijk wel zo fijn als je weinig extra werk hebt aan het schoonmaken van je badkamer of toilet. De toiletrol- en wcborstelhouders in ons assortiment vragen niet veel aandacht. Tijdens het schoonmaken van het toilet kun je de houder reinigen met een zachte doek en een sopje van water en milde zeep. Gebruik hiervoor geen harde borstel of schuurspons, want dit kan het materiaal beschadigen.

Gemakkelijk te bestellen bij Godu

Toiletrol- en wc-borstelhouders bestel je gemakkelijk en snel bij Godu. In onze webshop vind je toiletrolhouders van gewaardeerde merken. Combineer de toiletrolhouder met andere producten uit dezelfde lijn om een stijlvol geheel te creëren.