Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Persberichten

Slaap lekker met Godu / Slapend verder groeien

Weesp, 1 november 2019

E-commerce platform Godu groeit verder met slapen. Na de start dit jaar met Godu-tuin.nl wist het bedrijf te groeien naar een omzet van meer dan 1 miljoen euro. Vanaf 01 november 2019 lanceren zij een 2e webshop Godu-slapen.nl. Ondanks een groot aanbod in de slaapwereld weet Godu zich te onderscheiden met zeer snelle levertijden, hoge kwaliteit en een 9+ klantenservice waar klanten persoonlijk advies krijgen.

De snelle groei van Godu en de hoge klantenwaardering is het bewijs dat het unieke concept van internetondernemer Thomas van Zelst een schot in de roos is. “We hebben vanaf de start van ons bedrijf de klant centraal gesteld en de processen hierop ingericht. Alleen op deze wijze kun je ook echt waarde toevoegen voor klanten” Aldus Thomas van Zelst, directeur Godu.

Met Godu-slapen.nl richt het bedrijf zich op bekende kwaliteit merkproducten met oog voor diervriendelijke grondstoffen zoals bamboe en wol. Daarnaast zal er een eigen productlijn worden gelanceerd met dekbedden, matrassen en kussens. Dit zal in de markt herkenbaar zijn onder het merk “Go Dream”, hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Met de lancering van deze 2de webshop zet Godu zijn 1ste stap om zijn lange termijn doelstellingen in te vullen en verder te groeien naar minimaal 6 webshops in 2020.

------------------------------------------------------------------------------------

Online tuinwinkel volop in bloei!

Amsterdam, 7 mei 2019

Godu365 e-commerce platform maakt een explosieve groei door met haar webshop Godu-tuin.nl. De afgelopen 6 maanden realiseert het internetbedrijf maand op maand een verdubbeling in omzet en winstgevendheid. De webshop speelt hiermee slim in op de trend en toenemende vraag naar sfeerinrichting voor in de tuin, waarbij geen ruimte is voor slechte kwaliteitsproducten. De webshop biedt enkel producten van topkwaliteit tegen een scherpe prijs.

De ondernemer achter het platform is geen onbekende in de e-commerce. Zo heeft Thomas van Zelst al meerdere internetbedrijven succesvol opgezet, waaronder www.happypaella.nl. In 2018 is van Zelst gestart met het ontwikkelen van een uniek webshopplatform. “We hebben veel geïnvesteerd in een eigen platform waarbij alles is ontwikkeld vanuit de visie: ‘eerst de klant, dan de techniek.’ Dit heeft gezorgd voor een slim platform met een hoge conversie in klantwaarde,” aldus Thomas van Zelst, eigenaar van Godu365.

Het onlangs gepubliceerde onderzoek van Expertgroep Online Ondernemen was nogal schokkend. Hieruit kwam naar voren dat 25% van de internetondernemers minder dan 10.000 euro omzet verdient en 1/3 van de internetondernemers nog nooit winst heeft gemaakt. Dit weerhoudt Van Zelst er niet van om te starten met een nieuw internetplatform. 

Naast de lancering van Godu-tuin.nl heeft van Zelst de ambitie om in de komende maanden nog enkele webshops te lanceren. In 2020 moeten dit er minimaal 6 zijn. Alle webshops bieden producten van een topkwaliteit tegen een zo scherp mogelijke prijs. “In een tijd waar alle prijzen transparant zijn en daarmee marges onder druk staan, moet je innoveren op automatisering, kwaliteit en klantgerichtheid. Dat is waar wij ons elke dag mee onderscheiden,” aldus Thomas van Zelst