Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Wartmann Airfryer Accessoire-set

Omschrijving Wartmann Airfryer Accessoire-set

Wie thuis een airfryer heeft, weet dat koken en opwarmen dan heel makkelijk gaat. En ben je in bezit van deze accessoireset dan biedt dat nog veel mogelijkheden. Een accessoireset is dan ook must-have voor jouw heteluchtfriteuse!

De voordelen van een heteluchtfriteuse: De heteluchtfriteuse warmt snel op, het eten staat ook net zo snel op tafel en het apparaat reinigen, kost ook niet veel tijd. Maar je diner verwarmen of bakken is niet het enige dat de Wartmann airfryer kan. Door gebruik te maken van de bijpassende accessoires kun je er zo veel meer uit halen! Heeft jouw kind zin in cupcakes? Ga gezellig samen aan de slag en tover de heerlijkste cupcakes uit de heteluchtfriteuse. Nog even een cake bakken voor de visite komt? Ook dat is zo gebeurd.

Wat in de accessoireset zit: Deze airfryer accessoireset is geschikt voor elke Wartmann heteluchtfriteuse uit de serie WM-926. De accessoireset bestaat uit een 3-tal producten. Om een lekker stukje vlees of vis te grillen, is er een grillpan met handvat. Door het opstaande randje van deze grillpan, zal vet, olie of saus niet in de airfryer druipen. Voor een zelfgemaakt brood, een luchtige cake of zelfs een smakelijke beef wellington, zit er een ronde bakvorm in de set. Het dunne hengsel zorgt ervoor dat je heel makkelijk de bakvorm uit de heteluchtfriteuse kunt halen. Tot slot zijn er 6 siliconen cupcakevormpjes in allerlei kleuren. Kinderen zullen hiermee graag in de keuken helpen om er iets lekkers mee te maken. Zowel de bakvorm als de grillpan zijn gemaakt van metaal.

Kenmerken Wartmann Airfryer Accessoireset

  • Accessoireset geschikt voor elke Wartmann heteluchtfrituese
  • Set bestaat uit een 3-tal producten
  • Inclusief grillpan met handvat, ronde bakvorm en 6 siliconen cupcakevormpjes
  • Bakvorm en grillpan gemaakt van metaal
  • Kinderen helpen graag mee in de keuken, ook voor hen is deze set een eenvoudig hulpmiddel