Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Wartmann Pastamaker voor keukenmachine WM-606 PST 3-delig

Omschrijving Wartmann Pastamaker voor keukenmachine WM-606 PST 3-delig

Een goed gevulde lasagne met heerlijke bechamelsaus, tagliatelle met spinazie en zalm of spaghetti met pesto en zongedroogde tomaten. Zomaar een greep uit de Italiaanse pastakeuken met smakelijke ingrediënten. Speciaal voor de pastaliefhebbers is er de Wartmann pastamaker. Met deze 3-delige pastamaker maak je nu zelf heel makkelijk verse lasagne, tagliatelle of spaghetti.

3-delige pastamaker: Pastamaker WM-606 PST bestaat uit 3 delen die aan de Wartmann keukenmixer bevestigd kunnen worden. Op de laagste stand van de keukenmixer is het een eenvoudig klusje om pastadeeg te kneden en plat te maken. Zet je de keukenmixer op een hogere stand, wordt het pastadeeg nog platter.

Gewenste dikte in te stellen: Door middel van een draaiknop op de instelbare pastaroller, is de gewenste dikte van het pastavel in te stellen. Hiermee kun je zelf de bladen voor verse lasagne, tagliatelle of spaghetti maken. Daarnaast zijn er 2 pastasnijders. Eentje is voor het snijden van spaghetti en de ander is voor het snijden van tagliatelle van 6 mm breed.

Glanzend RVS: De behuizing van de pastamaker bestaat uit stevig roestvrijstaal en glanst je tegemoet. Het is makkelijk aan de keukenmixer te bevestigen en kan ook weer makkelijk eraf gehaald worden. De pastaroller en de 2 pastasnijders mogen niet in de vaatwasser. Ze kunnen met een licht vochtige doek worden afgenomen, waarna ze goed moeten worden gedroogd.

Kenmerken Wartmann Pastamaker WM-606 PST

  • Pastaset geschikt voor Wartmann keukenmixer
  • Set bestaat uit 3 delen
  • Niet geschikt voor vaatwasser
  • Gemaakt van glanzend RVS
  • Eenvoudig te bevestigen of los te koppelen

Specificaties

  • Materiaal
    Roestvrijstaal