Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Wartmann RVS Droogoven 10 laden, WM-1902 DH

Omschrijving Wartmann RVS Droogoven 10 laden, WM-1902 DH

Sta je graag in de keuken om zelf snacks te maken? Dat kan op een gezonde manier met deze droogoven van Wartmann. In deze droogoven kan tot wel 10 kg voedsel worden gedroogd en is voorzien van diverse praktische en overzichtelijke functies.

Geschikt voor diverse producten: Door vlees, vis, groente, fruit en kruiden in deze voedselveilige droogoven te laten drogen, onttrekt het vocht, behoudt het voedsel zijn smaak en is het lang houdbaar. Niet alleen gezonde tussendoortjes kun je hiermee maken, maar ook je eigen samengestelde kruidenmix of gedroogde maaltijden die makkelijk mee zijn te nemen naar het werk of op vakantie.

Volledig roestvrij staal: Droogoven WM-1902-HD is een stevig en compact model die volledig gemaakt is van roestvrij staal. Zo komt er geen kunststof bij het voedsel in de buurt. In de deur zit een glazen kijkvenster, waardoor je makkelijk het voedsel in de gaten kunt houden. Aan de achterzijde van de droogoven bevindt zich de ventilator voor het gelijkmatige, horizontale drogen van het voedsel. Vervolgens is op de bovenkant de zeer overzichtelijke bedieningspaneel te vinden voor het makkelijk instellen van de gewenste tijden en temperaturen.

Praktische en overzichtelijke functies: Deze droogoven van Wartmann is een horizontale droogoven en heeft daardoor ook een horizontale luchtstroom. Er kan wel 10 kilogram aan voedsel worden gedroogd, verdeeld over 10 metalen roosters. Elk rooster kan tot 1 kilogram aan voedsel dragen. Tevens heeft de droogoven een plastic druipplaat. Deze is BPA-vrij. Daarnaast is op het bedieningspaneel de droogtijd in te stellen van 30 minuten tot 24 uur. Eveneens is hier de temperatuur van 35 tot 80 graden Celsius in te stellen. Ook heeft de droogoven een vermogen van 800 watt en is de oven fluisterstil. Bovendien is de WM-1902-HD makkelijk schoon te maken.

Kenmerken Wartmann RVS Droogoven

  • Gemaakt van RVS
  • Beschikt over 10 metalen rooster
  • Geschikt voor het drogen van 10 kg voedsel
  • De oven is fluisterstil
  • Voorzien van plastic druipplaat, BPA-vrij