Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Wartmann Vleesmolen voor keukenmachine WM-606 GRD

Omschrijving Wartmann Vleesmolen voor keukenmachine WM-606 GRD

Een smakelijk worstje op de barbecue braden of het lekker in de pan bakken. En wat denk je van een zalige chili con carne met goed gekruid gehakt? Eten bereiden kan een grote passie zijn. En wat is er nou leuker dan ook het vlees zelf te bereiden met de vleesmolen van Wartmann? Hiermee maak je in een handomdraai zelf verse worsten en gehakt, gewoon in jouw eigen keuken.

Hoogste kwaliteit materiaal: De Wartmann Vleesmolen is in combinatie met de keukenmixer van Wartmann te gebruiken om kleine hoeveelheden worst en gehakt te maken. De behuizing van de WM-606, de invoerbak en de wormschroef zijn gemaakt van stevig aluminium. Het mes en 3 roosters voor gehakt zijn gemaakt van RVS. Daarnaast zijn de stamper, de stofdeksel en de worsttrechter gemaakt van kunststof.

De gewenste maat gebruiken: De vultrechter heeft een diameter van 16,5 mm, een goede maat voor zeer lekkere worsten. En om die worsten goed gevuld te krijgen, kan de stamper gebruikt worden. Deze heeft tevens een stofdeksel voor een goede hygiëne. Elk gehakt rooster heeft een andere perforatiemaat. Je kunt dan zelf de gewenste maat kiezen. Er is keuze uit 3 mm, 5 mm en 7 mm aan perforatiegrootte.

Eenvoudig in gebruik: Al deze voorwerpen zijn makkelijk te bevestigen aan de Wartmann keukenmixer en weer net zo moeiteloos te verwijderen, inclusief het mes, de schroef en de invoerbak. Hierdoor is de vleesmolen met alle hulpstukken ook nog eens heel eenvoudig met de hand schoon te maken. De vleesmolen en de hulpstukken mogen niet in de vaatwasser.  

Kenmerken Wartmann Vleesmolen voor keukenmachine

  • Vleesmolen te gebruiken in combinatie met keukenmixer
  • Gehaktrooster in te stellen in diverse maten
  • Alle hulpstukken zijn eenvoudig schoon te maken
  • Niet geschikt voor de vaatwasser
  • Alle onderdelen gemaakt van stevige materialen