Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Climastar Ecostone Slim Verwarming verticaal zwart

Omschrijving Climastar Ecostone Slim Verwarming verticaal zwart

Als de winter zich aandient, is het tijd om te kijken hoe het ervoor staat met de verwarming van je huis. Heb je een kamer zonder centrale verwarming en vind je het daar toch een beetje te fris? Geen probleem! Met de Climastar Ecostone Slim verwarming breng je de kamer in een mum van tijd op temperatuur.

Voorzien van het Dual Kherr systeem: Wat de Climastar Ecostone Slim elektrische verwarming bijzonder maakt is dat deze is voorzien van een stenen plaat aan de voorkant, genaamd het Dual Kherr systeem. Deze stenen plaat, gemaakt van silicium/zand en aluminium, zorgt ervoor dat warmte langer vastgehouden en uitgestoten wordt. Dit komt bovenop de convectiewarmte. De kamer komt hierdoor snel op temperatuur en zal lang warm blijven, ook wanneer de kachel al uit is. De verwarming voldoet aan de strengste veiligheidseisen en draagt het CE-merk.

3x energiezuiniger: Deze Climastar verwarming is voorzien van een ingebouwd Heating Cruise Control systeem. Het HCC systeem zorgt door middel van een algoritme dat er een constante temperatuur wordt aangehouden. Dit zorgt voor een vermindering in stroomverbruik en waterafgifte, waardoor de verwarming maar liefst 66% minder energie verbruikt dan de traditionele elektrische verwarming.

Eenvoudig te bedienen: De Climastar Ecostone Slim verwarming is eenvoudig te bedienen door middel van een display. Er is keuze uit drie standen: Eco (19 graden Celcius), Comfort (21 graden Celcius) en Plus (23 graden Celsius). De verwarming is voorzien van een timer (maximaal 60 minuten), maar je kunt deze ook continu aan laten staan.

Kenmerken Climastar Ecostone Slim Verwarming

 • Voorzien van Dual Kherr systeem
 • Dat is een stenen plaat gemaakt van silicium en aluminium.
 • Constante temperatuur wordt aangehouden
 • Eenvoudig te bedienen via display
 • Verbruikt 66% minder energie dan een traditionele verwarming

Specificaties

 • Lengte
  25 cm
 • Hoogte
  100 cm