Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Climastar EcoStone SmartPro verwarming horizontaal wit

Omschrijving Climastar EcoStone SmartPro verwarming horizontaal wit

De winter komt eraan, maar jij hebt geen verwarming in je slaapkamer. Climastar brengt de oplossing! De Climastar Ecostone Smart Pro is uitermate geschikt voor grotere kamers, zoals een slaapkamer, een woonkamer of een grotere studeerkamer. Is de kleur niet helemaal wat je voor ogen had? Je kunt deze verwarming gemakkelijk overschilderen!

Geeft lang warmte af: De Climastar Ecostone Smart Pro is voorzien van de gepatenteerde Dual-Kherr stenen plaat. Deze stenen plaat is gemaakt van silicium/zand en aluminium. Een uitstekende combinatie van materialen, want silicium is een ster in het vasthouden van warmte en aluminium beschikt over goede warmtegeleidende eigenschappen. De Climastar elektrische verwarming zal de kamer in een mum van tijd opwarmen en zal ook na het uitzetten lang warmte blijven geven zonder de luchtvochtigheid te beïnvloeden.

Voorzien van een LCD display: De Climastar verwarming is gemakkelijk te bedienen via een LCD display. Het display kan wanneer nodig op (kinder)slot worden gezet. Je kunt de verwarming manueel bedienen of kiezen voor de automatische stand, waardoor de temperatuur zal variëren tussen drie instellingen: comfort (de ingestelde temperatuur), eco (drie graden lager) en anti-vorst (zodat de temperatuur altijd boven de 7 graden blijft). De verwarming is voorzien van open-raam-detectie. Bij een temperatuurverlaging van drie graden gedurende vijf minuten zal de verwarming op pauze komen te staan. Extra handig: via het display kun je de verwarming alvast voor de hele week instellen!

3x energiezuiniger: Het ingebouwde Heating Cruise Control (HCC) systeem zorgt door middel van een algoritme voor een constante temperatuur dat temperatuurschommelingen voorkomt, waardoor de verwarming maar liefst 66% minder energie verbruikt dan de traditionele elektrische verwarming.

Kenmerken Climastar EcoStone SmartPro verwarming

 • Voorzien van Dual-Kherr stenen plaat
 • Plaat gemaakt van silicium en aluminium
 • Voorzien van LCD-display
 • Met ingebouwde Heating Cruise Control, zorgt voor constante temperatuur
 • Verbruikt maar liefst 66% minder energie

Specificaties

 • Lengte
  100 cm
 • Breedte
  10 cm
 • Hoogte
  50 cm