Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Climastar EcoStone SmartPro1000 3in1 verwarming zwart

Omschrijving Climastar EcoStone SmartPro1000 3in1 verwarming zwart

Ben je op zoek naar een kachel die niet alleen de ruimte verwarmt, maar er ook nog eens stijlvol uitziet? Kijk dan eens naar de Climastar EcoStone SmartPro 3in1! Deze strakke verwarming kan op drie manieren worden gebruikt: je kunt ‘m aan de muur bevestigen, gebruiken als vrijstaande verwarming of in de badkamer neerzetten als verwarmd handdoekenrek!

Voorzien van Dual-Kherr systeem: De Climastar Ecostone SmartPro 3in1 is meer dan een gewone convector kachel. Deze verwarming is namelijk voorzien van het gepatenteerde Dual-Kherr systeem: een stenen plaat aan de voorkant dat ervoor zorgt dat warmte langer vastgehouden en uitgestoten wordt. Deze plaat is vervaardigd van silicium en aluminium. Beide materialen hebben een belangrijke functie: aluminium beschikt over een uitstekende warmtegeleiding en silicium houdt warmte ontzettend lang vast, zelfs als de kachel al een tijdje uit staat.

Energiezuinig en duurzaam: Je kunt deze verwarming gemakkelijk als een duurzame aankoop beschouwen. De verwarming is namelijk voorzien van een ingebouwde Heating Cruise Control (HCC) systeem dat de temperatuur door middel van slimme algoritmes constant zal houden en temperatuurschommelingen zal voorkomen. Door dit systeem wordt wel 66% minder energie verbruikt dan de traditionele elektrische verwarming.

LCD display: De Climastar Ecostone SmartPro 3in1 is gemakkelijk te bedienen door middel van een handig LCD display. Een kind kan de was doen, maar als je liever hebt dat je kinderen er niet aankomen, dan kun je de verwarming vergrendelen met een kinderslot. Het is mogelijk om de verwarming alvast voor de hele week in te stellen. De verwarming is voorzien van open-raam-detectie: bij plotselinge koude luchtstromen die langer dan vijf minuten duren, gaat de verwarming automatisch op pauze.

Kenmerken Climastar EcoStone SmartPro1000 3in1 verwarming

 • Voorzien van Heating Cruise Control
 • Verbruikt daardoor 66% minder energie
 • Met Dual Kherr systeem: houdt warmte langer vast
 • Voorzien van LCD-display
 • Is te vergrendelen met kinderslot

Specificaties

 • Lengte
  50 cm
 • Hoogte
  50 cm