Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Climastar EcoStone SteelCurve verwarming horizontaal wit

Omschrijving Climastar EcoStone SteelCurve verwarming horizontaal wit

Op zoek naar een elektrische verwarming? De Climastar EcoStone Steelcurve is een uitstekende keuze! Deze verwarming is duurzaam, energiezuinig en gemakkelijk te bedienen via een LCD display.

Houdt de warmte lang vast: De Climastar Ecostone Steelcurve is voorzien van het gepatenteerde Dual-Kherr systeem. Dit unieke systeem zorgt door middel van een stenen plaat aan de binnenzijde van de verwarming dat de warmte langer vastgehouden en uitgestoten wordt. Zelfs als de verwarming al een tijdje uit staat! De stenen plaat is vervaardigd van aluminium en silicium/zand, dat uitstekend in staat is om warmte vast te houden en te geleiden. De gebogen buitenzijde is gemaakt van sterk metaal. Uiteraard voldoet de verwarming aan de strengste veiligheidseisen.

Duurzaam en zuinig: Door het ingebouwde Heating Cruise Control (HCC) systeem blijft de temperatuur constant en worden schommelingen voorkomen. Dit handige systeem draagt daarom een steentje bij aan de vermindering van stroomgebruik en waterafgifte. Het eindresultaat: er wordt maar liefst 66% minder energie verbruikt dan bij de traditionele elektrische verwarming. Wordt er een raam open gezet? De verwarming zet zichzelf op pauze, zodat er niet onnodig wordt gestookt. Een duurzame aankoop dus!

Gemakkelijk in gebruik: De Climastar EcoStone Steelcurve verwarming is voorzien van een LCD display. Als je het handig vindt kun je de temperatuur alvast voor de hele week instellen. De verwarming kan manueel worden bediend, maar kan ook prima functioneren op automatische stand. Op automatische stand zal de verwarming een keuze maken tussen drie instellingen: comfort (de ingestelde temperatuur), eco (drie graden lager) en anti-vorst.

Kenmerken Climastar EcoStone SteelCurve verwarming 

 • Voorzien van Dual Kherr systeem, houdt warmte langer vast
 • Ingebouwde Heating Cruise Control, zorgt voor constante temperatuur
 • Voorzien van display
 • Verbruikt 66% minder energie dan traditionele verwarming
 • Manuele bediening, maar ook automatische

Specificaties

 • Lengte
  93 cm
 • Breedte
  12 cm
 • Hoogte
  54 cm