Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Cuisinova Braadpan Ovaal 23 x 29 cm rood

Omschrijving Cuisinova Braadpan Ovaal 23 x 29 cm rood

Een goede gietijzeren braadpan is een must-have voor elke kookliefhebber. Als je graag in de keuken bezig bent, is het heel fijn om met goede materialen te werken. Een Cuisinova gietijzer braadpan kan dus niet ontbreken!

Gietijzer: je leven lang kookplezier: Het is wellicht even een investering, maar dan kun je wel jaren vooruit. De gietijzeren braadpan van Cuisinova is ontzettend duurzaam en kan een mensenleven lang mee. Gietijzer is namelijk onverwoestbaar. Maar laat hem niet uit je handen vallen, want daar kan hij niet tegen. Een gietijzeren braadpan is ontzettend veelzijdig. Je kunt ermee bakken, braden, frituren, schroeien, grillen, koken, roosteren, pocheren, stoven en sauteren. Pas wel op met zuren, want deze kunnen na een tijdje de buitenste rand van de pan aantasten. De Cuisinova braadpan is in meerdere formaten, vormen en kleuren te verkrijgen. 

Uitstekende warmtegeleiding: Deze Cuisinova braadpan heeft een dikke bodem. Dit zorgt voor een goede warmtegeleiding, waardoor je ingrediënten gelijkmatig kunnen garen. De Cuisinova braadpan is geschikt voor alle warmtebronnen. Bovendien blijft je gerecht lang op temperatuur nadat je het vuur al hebt uitgezet. Heel handig als je gasten nog even op zich laten wachten! 

Onderhoudsvriendelijk: Je kunt een gietijzeren pan het beste schoonmaken met een beetje water en een zachte spons. Soms kun je een beetje zeep gebruiken, maar spoel de pan dan wel goed na. Om de pan zo lang mogelijk zijn kwaliteit te laten behouden, is het aan te raden om hem na elke wasbeurt in te smeren met een beetje olijfolie.

Kenmerken Cuisinova Braadpan Gietijzer

  • Gemaakt van gietijzer
  • Gietijzer is onverwoestbaar, je kunt er jarenlang mee doen.
  • Voorzien van dikke bodem wat zorgt voor goede warmtegeleiding
  • Verkrijgbaar in diverse kleuren, vormen en formaten
  • Geschikt voor alle warmtebronnen