Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Cuisinova Grillpan Gietijzer Vierkant 25 cm zwart

Omschrijving Cuisinova Grillpan Gietijzer Vierkant 25 cm zwart

Wil jij je kookkunsten naar een hoger niveau brengen? Doe meer met je ingrediënten en creëer de mooiste gerechten met de Cuisinova grillpan!

Gemaakt van kwalitatief hoogstaand gietijzer: De Cuisinova grillpan is gemaakt van de beste materialen, waardoor een lange levensduur gegarandeerd is. Gietijzer heeft een aantal belangrijke voordelen. Zo heeft dit materiaal een uitstekende warmtegeleiding waardoor je ingrediënten gelijkmatig kunnen garen. Een gietijzeren grillpan kan op alle warmtebronnen worden gebruikt. Ook kun je de pan gemakkelijk van het fornuis afhalen en in de oven zetten.

Grillen op hoge temperatuur: De ribbels in de dikke, vormvaste bodem zorgen ervoor dat je ingrediënten in hun eigen sappen bakken, waardoor je geen of weinig olie hoeft te gebruiken. Deze ribbels zorgen daarnaast voor het karakteristieke grillpatroon die je graag op je stukje vlees ziet. Een grillpan kan heel heet worden (pas op: dat geldt ook voor de handgrepen!) waardoor je stukje vlees snel dicht schroeit en van binnen lekker sappig blijft. Ook je groenten worden voorzien van meer smaak en een knapperig randje.

Niet geschikt voor in de vaatwasser: Gietijzer pannen kunnen niet in de vaatwasser worden gezet, maar houden van een beetje persoonlijke aandacht. Was de pan met stromend warm water en een zachte spons. Gebruik hiervoor nooit agressieve schoonmaakmiddelen. Als je pan erg vies is kun je milde zeep gebruiken. Smeer de pan na het schoonmaken in met een beetje olijfolie. Zo zorg je ervoor dat je zo lang mogelijk plezier hebt van je nieuwe aanwinst.

Kenmerken Cuisinova Grillpan Gietijzer

  • Gemaakt van gietijzer
  • Lange levensduur gegarandeerd
  • Niet geschikt voor de vaatwasser
  • Uitstekende warmtegeleiding
  • Ribbels zorgen voor karakteristieke grillpatroon