Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Cuisinova Keukenschort zwart

Omschrijving Cuisinova Keukenschort zwart

Als je gaat koken of achter de barbecue staat, kan het nog weleens gebeuren dat je te maken krijgt met vetspetters. Cuisinova ontwikkelde een schort dat niet alleen je kleding beschermt, maar waarmee je ook nog eens goed voor de dag komt!

Een schort van topkwaliteit: Tijdens het koken is het fijn om vrij te kunnen bewegen. Het is daarom van belang dat een keukenschort lekker zit. Cuisinova staat voor kwaliteit en werkt alleen met de beste materialen. Comfort staat hoog in de vaandel. Het luxe keukenschort is dan ook gemaakt van hoogwaardig en soepel leder dat prettig aanvoelt.

Klassieke pasvorm: Cuisinova heeft gekozen voor de klassieke pasvorm. Het schort kan eenvoudig om de hals worden gehangen en achter de rug worden vastgeknoopt. Aan de bovenzijde is een gesp bevestigd, waarmee het schort op jouw maat kan worden aangepast. Op de plekken waar het leer de hals raakt zit een extra zachte stof om irritatie te voorkomen. Het schort is verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Onderhoudsvriendelijk: Een lederen schort is sterk en robuust. Als je het goed verzorgt, dan zul je er jarenlang plezier van hebben. Zorg dat vlekken niet lang de tijd krijgen om in het leer te trekken. Haal er even een doekje overheen als je ziet dat er vuil op zit. Gebruik hierbij geen zeep, want dit kan het leer ontvetten. Om de levensduur te verlengen, smeer je schort dan af en toe in met een beetje vet. Met een beetje liefde kan hij er weer een tijdje tegenaan!

Kenmerken Cuisinova Keukenschort

  • Gemaakt van hoogwaardig en soepel leer
  • Klassieke pasvorm
  • Aan de bovenzijde voorzien van gesp
  • Waar leer de hals raakt voorzien van zachte stof om irritatie te voorkomen
  • Verkrijgbaar in meerdere kleuren