Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Cuisinova Wokpan Gietijzer 28 cm zwart

Omschrijving Cuisinova Wokpan Gietijzer 28 cm zwart

Een goede wokpan is eigenlijk niet meer weg te denken uit de keuken. Met deze stijlvolle wokpan van Cuisinova maak jij de lekkerste wokgerechten! Kies jij vanavond voor vlees, vis of houd je het lekker vegetarisch? Met een wokpan kun je alle kanten op!

Onverwoestbaar gietijzer: De Cuisinova wokpan is gemaakt van kwalitatief hoogstaand gietijzer. Dit materiaal staat bekend om het feit dat het bijna niet kapot te krijgen is. Zolang je de pan niet uit je handen laat vallen, zul je er jarenlang plezier van hebben. Een goed onderhouden gietijzeren pan kan dan ook een heel mensenleven mee. De Cuisinova wokpan is daarom een aanwinst voor elke enthousiaste hobbykok.

Optimale warmtegeleiding: Bij een wokgerecht is het natuurlijk van belang dat alle groenten even gaar zijn. Door de dikke bodem heeft deze wokpan van Cuisinova een uitstekende warmtegeleiding, waardoor al je ingrediënten gelijkmatig zullen garen. Je krijgt het beste resultaat als je de pan eerst goed op temperatuur laat komen voordat je de ingrediënten erin doet. Pas wel op: de wokpan, inclusief de handgrepen, kan heel heet worden! De wokpan kan op alle warmtebronnen gebruikt worden en is daarnaast geschikt om in de oven te zetten.

Met de hand wassen: Pannen van gietijzer kun je beter niet in je vaatwasser zetten. Was de wokpan met warm water en een zachte spons. Als je pan erg vies is, gebruik dan een beetje milde zeep. Kies nooit voor een agressief schoonmaakmiddel of een schuurspons: hier kan het materiaal door beschadigen.

Kenmerken Cuisinova Wokpan Gietijzer

  • Gemaakt van kwalitatief hoogstaand gietijzer
  • Niet kapot te krijgen, gegarandeerd jarenlang plezier
  • Voorzien van dikke bodem en daardoor een uitstekende warmtegeleiding
  • Niet geschikt voor vaatwasser
  • Geschikt voor in de oven