Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Habonne Braadpan King 28 cm

Omschrijving Habonne Braadpan King 28 cm

Nederlandse nuchterheid, functioneel design en topkwaliteit materialen; voeg deze ingrediënten bij elkaar en er ontstaan kookproducten voor een heel vriendelijke prijs. Neem bijvoorbeeld de Habonne King braadpan; de KONING van de warmtegeleiding. Deze pan is ideaal voor het bereiden van heerlijke stoofgerechten!

Habonne: Habonne is een Nederlands pannenmerk, en dat merk je aan alles. De kwaliteit van de pan is uiterst duurzaam te noemen en de functionele vormgeving springt meteen in het oog. Er wordt alleen gebruik gemaakt van de beste materialen waardoor je jarenlang plezier zult beleven van een pan van dit vooraanstaande Nederlandse merk. De kleinste details, zoals een handige inhoudsaanduiding, maken het koken uitermate prettig en plezierig. Overal is over nagedacht.

King; de koning van de warmtegeleiding: Habonne braadpan King bestaat uit meerlagen RVS materiaal. Het unieke van deze pan is dat het materiaal vloeiend overloopt vanuit de bodem tot aan de rand van de pan. Dat heeft als voordeel dat de pan sneller, maar ook gelijkmatiger opwarmt. Het gevolg daarvan is dat je eten sneller gaar is, je daardoor meer vitaminen en voedingsstoffen behoudt en ook nog eens energie bespaart. Je gerecht is daardoor stukken lekkerder.

Geschikt voor alle warmtebronnen: De pan is geschikt voor alle warmtebronnen, ook voor inductie, de oven en de vaatwasser. Typisch Habonne is dat de pan enorm functioneel is doordat er aan de kleinste detail is gedacht. Neem nou eens de gesloten schenkrand in combinatie met de vlakke deksel. Dat maakt het afgieten een stuk makkelijker. De forse rvs handgrepen zijn stevig en robuust, zodat je goed grip op de pan hebt als je deze van het fornuis naar de tafel wilt verplaatsen. En nog een klein detail: aan de binnenkant is een inhoudsverdeling aangebracht. Dat maakt nog koken nog ietsje makkelijker en aangenamer.  

Kenmerken Habonne King Braadpan

  • Gemaakt van meerlagen RVS
  • Voorzien van 2 duurzame zware handgrepen voor een stevig houvast
  • Inclusief zware, vlakke en stootvaste glazen deksel
  • Geschikt voor alle warmtebronnen
  • Voorzien van handige inhoudsaanduiding