Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Habonne Hapjespan Alumax 28 cm

Omschrijving Habonne Hapjespan Alumax 28 cm

Nederlandse nuchterheid, functioneel design en topkwaliteit materialen; voeg deze ingrediënten bij elkaar en er ontstaan kookproducten voor een heel vriendelijke prijs. Neem bijvoorbeeld de Habonne Alumax braadpan; dé pan die je kiest als je kiest voor gemak.

Habonne: Habonne is een Nederlands pannenmerk, en dat merk je aan alles. De kwaliteit van de pan is uiterst duurzaam te noemen en de functionele vormgeving springt meteen in het oog. Er wordt alleen gebruik gemaakt van de beste materialen waardoor je jarenlang plezier zult beleven van een pan van dit vooraanstaande Nederlandse merk. De kleinste details, zoals een handige inhoudsaanduiding, maken het koken uitermate prettig en plezierig. Overal is over nagedacht.

Kies voor gemak: De Alumax pannen zijn voorzien van een slimme hoge rand en door de unieke conische vorm heb je 20% meer bakoppervlak. Dat heeft als voordeel dat je tijdens het omroeren niet zo snel je eten over de rand knoeit, er veel meer eten in de pan kan en de grotere bodem zorgt ervoor dat de warmte goed verdeeld en verspreid wordt.

Geschikt voor alle warmtebronnen: De Alumax braadpan is gemaakt van hoogwaardig gietaluminium. Dankzij de duurzame anti-aanbaklaag zal je eten nooit aanbakken. De deksel van glas is voorzien van een rand van siliconen wat ervoor zorgt dat de pan comfortabel en goed wordt afgesloten. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen, ook voor inductie, de oven tot 180 graden en in de vaatwasser.

Kenmerken Habonne Alumax Braadpan

  • Gemaakt van gietaluminium
  • Inclusief deksel van glas met een rand van siliconen
  • Anti-aanbaklaag
  • Geschikt voor alle warmtebronnen
  • 20% meer bakoppervlak