Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Habonne Hapjespan chefspan Ecovite Forte 26 cm

Omschrijving Habonne Hapjespan chefspan Ecovite Forte 26 cm

Nederlandse nuchterheid, functioneel design en topkwaliteit materialen; voeg deze ingrediënten bij elkaar en er ontstaan kookproducten voor een heel vriendelijke prijs. Neem bijvoorbeeld de Habonne Ecovite Forte hapjespan. In deze echte chefspan maak je de heerlijkste slowcookgerechten!

Habonne: Habonne is een Nederlands pannenmerk, en dat merk je aan alles. De kwaliteit van de pan is uiterst duurzaam te noemen en de functionele vormgeving springt meteen in het oog. Er wordt alleen gebruik gemaakt van de beste materialen waardoor je jarenlang plezier zult beleven van een pan van dit vooraanstaande Nederlandse merk. De kleinste details, zoals een handige inhoudsaanduiding, maken het koken uitermate prettig en plezierig. Overal is over nagedacht.

Tri-ply pannen: Tri-Ply pan bestaat niet uit een laag metaal, maar uit drie lagen metaal. Niet alleen de bodem bestaat uit 3 lagen, maar de gehele pan. Bij een tri-ply pan verwarmt niet alleen de bodem snel op, maar ook de wanden. Je gerecht komt daarmee nog sneller op temperatuur en de opwarming vindt nog gelijkmatiger plaats. Voordeel? Je eten brandt minder snel aan, je bent sneller klaar met koken en je eten blijft langer warm.

Keramische laag: De roestvrijstalen pan is voorzien van een keramische laag. In al deze pannen krijg je daarom een perfect bakresultaat met minder olie of boter. Je eten bakt niet aan, komt makkelijk los en de pan is in een handomdraai weer school. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en oven.

Kenmerken Habonne hapjespan Ecovite Forte

  • Voorzien van keramische laag
  • Gemaakt van RVS
  • Geschikt voor alle warmtebronnen
  • Ook voor inductie en in de oven
  • Triply meerlagenmateriaal