Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Habonne Kookpan Royal 20 cm

Omschrijving Habonne Kookpan Royal 20 cm

Nederlandse nuchterheid, functioneel design en topkwaliteit materialen; voeg deze ingrediënten bij elkaar en er ontstaan kookproducten voor een heel vriendelijke prijs. Neem bijvoorbeeld de Habonne Royal kookpan met glazen deksel! Deze pan, verkrijgbaar in meerdere formaten, is ideaal om groente, aardappelen of rijst in de koken.

Habonne: Habonne is een Nederlands pannenmerk, en dat merk je aan alles. De kwaliteit van de pan is uiterst duurzaam te noemen en de functionele vormgeving springt meteen in het oog. Er wordt alleen gebruik gemaakt van de beste materialen waardoor je jarenlang plezier zult beleven van een pan van dit vooraanstaande Nederlandse merk. De kleinste details, zoals een handige inhoudsaanduiding, maken het koken uitermate prettig en plezierig. Overal is over nagedacht.

Tri-ply pannen: Tri-Ply pan bestaat niet uit één laag metaal, maar uit drie lagen metaal. Niet alleen de bodem bestaat uit drie lagen, maar de gehele pan. Bij een tri-ply pan verwarmt daardoor niet alleen de bodem snel op, maar ook de wanden. Je gerecht komt daarmee nog sneller op temperatuur en de opwarming vindt nog gelijkmatiger plaats. Voordeel? Je eten brandt minder snel aan, je bent sneller klaar met koken en je eten blijft langer warm.  

Geschikt voor alle warmtebronnen: De Royal kookpan bestaat uit meerdere lagen hoogwaardig roestvrijstaal. De vlakke en stootvaste glazen deksel is handig voor bij het afgieten van de groenten of aardappelen. De twee robuuste en stoere handgrepen zorgen voor een stevige houvast. De Habonne Royal kookpan is voorzien van een handige inhoudsaanduiding wat het koken nog plezieriger en makkelijker maakt. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen, ook voor inductie.

Kenmerken Habonne Royal Tri-ply Kookpan

  • Gemaakt van RVS met een tussenlaag van aluminium
  • Voorzien van 2 duurzame zware handgrepen voor een stevig houvast
  • Inclusief zware, vlakke en stootvaste deksel
  • Geschikt voor alle warmtebronnen
  • Voorzien van handige inhoudsaanduiding