Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Habonne Pannenset Forte 5-delig

Omschrijving Habonne Pannenset Forte 5-delig

Nederlandse nuchterheid, functioneel design en topkwaliteit materialen; voeg deze ingrediënten bij elkaar en er ontstaan kookproducten voor een heel vriendelijke prijs. Neem bijvoorbeeld de Habonne pannenset Forte. Een konische pannenserie waar je jarenlang plezier van zult hebben.   

Habonne: Habonne is een Nederlands pannenmerk, en dat merk je aan alles. De kwaliteit van de pan is uiterst duurzaam te noemen en de functionele vormgeving springt meteen in het oog. Er wordt alleen gebruik gemaakt van de beste materialen waardoor je jarenlang plezier zult beleven van een pan van dit vooraanstaande Nederlandse merk. De kleinste details, zoals een handige inhoudsaanduiding, maken het koken uitermate prettig en plezierig. Overal is over nagedacht.

Design met softgrip: Wat deze pannenserie uniek maakt zijn de softgrip koudgrepen. De handgrepen van siliconen zorgen voor een perfecte grip en antislip. De pannen zijn gemaakt van RVS en de sandwichbodem zorgt voor een uitstekende warmtegeleiding. De pannen zijn voorzien van een slimme inhoudsaanduiding wat het koken makkelijker maakt. Bovendien zijn de deksels zo gemaakt dat het afgieten zeer makkelijk gaat, zonder al teveel eten te verliezen. De pannen uit de serie Forte zijn geschikt voor alle warmtebronnen, dus ook voor inductie. Ook kunnen ze in de oven op maximaal 220 graden en in de vaatwasmachine.

5-delige pannenset: De Habonne pannenset Forte is een 5-delige pannenset en bestaat uit een kookpan van 18 cm met deksel, een kookpan 20 cm met deksel, een kookpan 22 cm met deksel, een steelpan 16 cm met deksel en een soeppan 24 cm met deksel.

Kenmerken Habonne Pannenset Forte

  • Pannenset Forte is een 5-delige set
  • Alle pannen zijn voorzien van deksel
  • Gemaakt van RVS
  • Geschikt voor alle warmtebronnen
  • Voorzien van softgrip koudgrepen van siliconen