Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Habonne Pannenset Fresh 6-delig

Omschrijving Habonne Pannenset Fresh 6-delig

Nederlandse nuchterheid, functioneel design en topkwaliteit materialen; voeg deze ingrediënten bij elkaar en er ontstaan kookproducten voor een heel vriendelijke prijs. Neem bijvoorbeeld de Habonne pannenset Fresh. Een klassieke pannenserie waar je jarenlang plezier van zult hebben.   

Habonne: Habonne is een Nederlands pannenmerk, en dat merk je aan alles. De kwaliteit van de pan is uiterst duurzaam te noemen en de functionele vormgeving springt meteen in het oog. Er wordt alleen gebruik gemaakt van de beste materialen waardoor je jarenlang plezier zult beleven van een pan van dit vooraanstaande Nederlandse merk. De kleinste details, zoals een handige inhoudsaanduiding, maken het koken uitermate prettig en plezierig. Overal is over nagedacht.

Klassieke look: De pannen uit de Fresh-serie van Habonne zijn gemaakt van roestvrij edelstaal. Mede door de prachtige handgrepen hebben de pannen een klassieke look. De pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, dus ook voor inductie. De pannen kunnen schoongewassen worden in de vaatwasser, maar voor een langer behoud geniet een handwasje de voorkeur.

6-delige pannenset: De Habonne Fresh pannenset bestaat uit 6 items, te weten; 3 kookpannen van 16, 18 en 20 cm, een soeppan van 24 cm, een hapjespan van 24 cm en een sauspan van 16 cm. Alle pannen worden geleverd inclusief deksel.

Kenmerken Habonne Pannenset Fresh

  • Pannenset Fresh is een 6-delige set
  • Alle pannen zijn voorzien van deksel
  • Gemaakt van RVS
  • Geschikt voor alle warmtebronnen
  • Volledig geïntegreerde 6 mm dikke bodem