Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Habonne Pannenset Robust 5-delig

Omschrijving Habonne Pannenset Robust 5-delig

Nederlandse nuchterheid, functioneel design en topkwaliteit materialen; voeg deze ingrediënten bij elkaar en er ontstaan kookproducten voor een heel vriendelijke prijs. Neem bijvoorbeeld de Habonne pannenset Robust. Een complete pannenset dat stoer en kracht uitstraalt en waarvan je jarenlang plezier zult hebben.   

Habonne: Habonne is een Nederlands pannenmerk, en dat merk je aan alles. De kwaliteit van de pan is uiterst duurzaam te noemen en de functionele vormgeving springt meteen in het oog. Er wordt alleen gebruik gemaakt van de beste materialen waardoor je jarenlang plezier zult beleven van een pan van dit vooraanstaande Nederlandse merk. De kleinste details, zoals een handige inhoudsaanduiding, maken het koken uitermate prettig en plezierig. Overal is over nagedacht.

Stoer en kracht: Deze pannen zijn gemaakt van roestvrij edelstaal en ogen modern en strak. De handgrepen zijn – net als de pannen zelf – stevig en robuust en ideaal om de pan stevig op te pakken en te verplaatsen. Het vlakke deksel maakt het afgieten makkelijk en zo verlies je minder groenten of rijst in de gootsteen. De pannen uit de serie Robust zijn geschikt voor alle warmtebronnen, ook voor inductie. Ze kunnen zelfs in de oven en in de vaatwasser. Een slimme inhoudsaanduiding aan de binnenkant van de pan zorgt voor nog meer dagelijks gebruiksgemak.

5-delige pannenset: De Habonne pannenset Robust bestaat uit 4 kookpannen van 16, 18, 20 en 24 cm en een steelpan van 16 cm. Alle pannen worden geleverd inclusief deksel.

Kenmerken Habonne Pannenset Robust

  • Pannenset Robust is een 5-delige set
  • Alle pannen zijn voorzien van deksel
  • Gemaakt van RVS
  • Geschikt voor alle warmtebronnen
  • Voorzien van twee stevige en robuuste handgrepen