Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Habonne Pastapan met inzet en deksel 24 cm

Omschrijving Habonne Pastapan met inzet en deksel 24 cm

Nederlandse nuchterheid, functioneel design en topkwaliteit materialen; voeg deze ingrediënten bij elkaar en er ontstaan kookproducten voor een heel vriendelijke prijs. Neem bijvoorbeeld de Habonne pastapan. Een pastapan is een absolute must-have voor iedereen die geregeld een heerlijke Italiaanse pasta klaarmaakt.

Habonne: Habonne is een Nederlands pannenmerk, en dat merk je aan alles. De kwaliteit van de pan is uiterst duurzaam te noemen en de functionele vormgeving springt meteen in het oog. Er wordt alleen gebruik gemaakt van de beste materialen waardoor je jarenlang plezier zult beleven van een pan van dit vooraanstaande Nederlandse merk. De kleinste details, zoals een handige inhoudsaanduiding, maken het koken uitermate prettig en plezier. Overal is over nagedacht.

Het voordeel van een pastapan: Een pastapan is een grote pan inclusief deksel. Daarnaast ontvang je bij een pastapan altijd een geperforeerde inzet waarin je de pasta precies en makkelijk kunt koken. Deze inzet heeft wel wat weg van een vergiet en hierdoor kun je de pasta, nadat de kooktijd verstreken is, direct laten uitlekken. Afgieten is daarmee verleden tijd, je haalt gewoon de inzet eruit. Wel zo handig, met al dat kokend water. Daarnaast zorgt het vergiet ervoor dat de pasta minder aan de pan en aan elkaar blijft plakken.

Pastapan geschikt voor alle warmtebronnen: De Habonne pastapan is geschikt voor alle warmtebronnen, dus ook voor inductie. De pan is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig geborsteld roestvrijstaal en voorzien van twee stevige en robuuste handgrepen. Haal je de inzet eruit? Dan is de pan als ‘gewone’ pan te gebruiken, bijvoorbeeld als soeppan.

Kenmerken Habonne pastapan 

  • Pan inclusief deksel en inzet voor de pasta
  • Zonder inzet te gebruiken als bijvoorbeeld soeppan
  • Gemaakt van RVS
  • Geschikt voor alle warmtebronnen
  • Voorzien van twee stevige en robuuste handgrepen