Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Habonne Soeppan Profiline met deksel 11,5 liter 28 cm

Omschrijving Habonne Soeppan Profiline met deksel 11,5 liter 28 cm

Nederlandse nuchterheid, functioneel design en topkwaliteit materialen; voeg deze ingrediënten bij elkaar en er ontstaan kookproducten voor een heel vriendelijke prijs. Neem nou de Habonne Soeppan Profiline met een inhoud van maar liefst 11,5 liter! Daarmee kun je flink wat gasten van een heerlijke kop soep voorzien.

Habonne: Habonne is een Nederlands pannenmerk, en dat merk je aan alles. De kwaliteit van de pan is uiterst duurzaam te noemen en de functionele vormgeving springt meteen in het oog. Er wordt alleen gebruik gemaakt van de beste materialen waardoor je jarenlang plezier zult beleven van een pan van dit vooraanstaande Nederlandse merk. De kleinste details, zoals een handige inhoudsaanduiding, maken het koken uitermate prettig en plezier. Overal is over nagedacht.

Soeppan van roestvrijstaal: Deze zware soeppan met een inhoud van maar liefst 11,5 liter is een must-have voor iedereen die graag een lekkere soep bereidt. De soeppan is gemaakt van roestvrijstaal en de zware handgrepen, ook van RVS, zorgen voor een stevige houvast. De vlakke en zware deksel is ideaal te gebruiken bij het afgieten.

Geschikt voor alle warmtebronnen: Deze soeppan is voorzien van een zware sandwich bodem wat zorgt voor een goede warmtegeleiding. Deze pan is geschikt voor alle warmtebronnen, ook voor inductie.

Kenmerken Habonne Soeppan Profiline

  • Gemaakt van RVS
  • Voorzien van 2 duurzame zware handgrepen voor een stevig houvast
  • Inclusief deksel
  • Geschikt voor alle warmtebronnen
  • Inhoud van 11,5 liter