Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Habonne Soeppan Queen Triply 6 liter 24 cm

Omschrijving Habonne Soeppan Queen Triply 6 liter 24 cm

Nederlandse nuchterheid, functioneel design en topkwaliteit materialen; voeg deze ingrediënten bij elkaar en er ontstaan kookproducten voor een heel vriendelijke prijs. Neem bijvoorbeeld de Habonne soeppan Queen. Deze soeppan is de kroon op jouw kookkunsten en een juweel op je stijlvol aangeklede tafel!

Habonne: Habonne is een Nederlands pannenmerk, en dat merk je aan alles. De kwaliteit van de pan is uiterst duurzaam te noemen en de functionele vormgeving springt meteen in het oog. Er wordt alleen gebruik gemaakt van de beste materialen waardoor je jarenlang plezier zult beleven van een pan van dit vooraanstaande Nederlandse merk. De kleinste details, zoals een handige inhoudsaanduiding, maken het koken uitermate prettig en plezierig. Overal is over nagedacht.

Tri-ply pannen: Tri-Ply pan bestaat niet uit een laag metaal, maar uit drie lagen metaal. Niet alleen de bodem bestaat uit 3 lagen, maar de gehele pan. Bij een tri-ply pan verwarmt niet alleen de bodem snel op, maar ook de wanden. Je gerecht komt daarmee nog sneller op temperatuur en de opwarming vindt nog gelijkmatiger plaats. Voordeel? Je eten brandt minder snel aan, je bent sneller klaar met koken en je eten blijft langer warm.

Stijlvol koken en stijlvol serveren: Queen, de koningin onder de pannen. De soeppan Queen is tot in detail rond afgewerkt. De handgrepen liggen fijn in de hand en dankzij het meerlagenmateriaal is deze pan zeer energiezuinig. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder ook inductie en de oven. Tevens is de pan geschikt voor de vaatwasser. Een handige inhoudsaanduiding binnenin de pan maakt het bereiden van een heerlijk soepje nog makkelijker.

Kenmerken Habonne Soeppan Queen

  • Soeppan Queen heeft een inhoud van 6,5 liter
  • Tot in detail rond afgewerkt
  • Gemaakt van RVS
  • Geschikt voor alle warmtebronnen
  • Triply meerlagenmateriaal