Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Habonne Soeppan Royal 6 liter 24 cm

Omschrijving Habonne Soeppan Royal 6 liter 24 cm

Nederlandse nuchterheid, functioneel design en topkwaliteit materialen; voeg deze ingrediënten bij elkaar en er ontstaan kookproducten voor een heel vriendelijke prijs. Neem nou de Habonne Soeppan met een inhoud van 6 liter! Daarin kun je een flinke pan soep koken.

Habonne: Habonne is een Nederlands pannenmerk, en dat merk je aan alles. De kwaliteit van de pan is uiterst duurzaam te noemen en de functionele vormgeving springt meteen in het oog. Er wordt alleen gebruik gemaakt van de beste materialen waardoor je jarenlang plezier zult beleven van een pan van dit vooraanstaande Nederlandse merk. De kleinste details, zoals een handige inhoudsaanduiding, maken het koken uitermate prettig en plezier. Overal is over nagedacht.

Tri-ply pannen: Tri-Ply pan bestaat niet uit een laag metaal, maar uit drie lagen metaal. Niet alleen de bodem, maar de gehele pan. Bij een tri-ply pan verwarmt niet alleen de bodem snel op, maar ook de wanden. Je gerecht komt daarmee nog sneller op temperatuur en de opwarming vindt nog geleidmatiger plaats. Voordeel? Je eten brandt minder snel aan, je bent sneller klaar met koken en je eten blijft langer warm.  

Geschikt voor alle warmtebronnen: De soeppan bestaat uit meerdere lagen hoogwaardig roestvrijstaal. De vlakke en stootvaste glazen deksel is handig voor bij het afgieten. De twee robuuste en stoere handgrepen zorgen voor een stevige houvast. De Habonne Royal Tri-ply soeppan heeft een inhoud van 6 liter en is voorzien van een handige inhoudsverdeling. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen, ook voor inductie.

Kenmerken Habonne Royal Tri-ply Soeppan

  • Gemaakt van RVS met een tussenlaag van aluminium
  • Voorzien van 2 duurzame zware handgrepen voor een stevig houvast
  • Inclusief zware, vlakke en stootvaste deksel
  • Geschikt voor alle warmtebronnen
  • Voorzien van handige inhoudsverdeling