Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Habonne Stoomset 20 cm

Omschrijving Habonne Stoomset 20 cm

Nederlandse nuchterheid, functioneel design en topkwaliteit materialen; voeg deze ingrediënten bij elkaar en er ontstaan kookproducten voor een heel vriendelijke prijs. Neem bijvoorbeeld de Habonne stoomset. Stomen is een van de meest gezonden manieren om je eten te bereiden en daarmee is deze set een aanrader voor elke keuken.  

Habonne: Habonne is een Nederlands pannenmerk, en dat merk je aan alles. De kwaliteit van de pan is uiterst duurzaam te noemen en de functionele vormgeving springt meteen in het oog. Er wordt alleen gebruik gemaakt van de beste materialen waardoor je jarenlang plezier zult beleven van een pan van dit vooraanstaande Nederlandse merk. De kleinste details, zoals een handige inhoudsaanduiding, maken het koken uitermate prettig en plezierig. Overal is over nagedacht.

Gezonde manier van koken: Stomen is een van de meeste gezonde manieren van koken en daarmee is een stoomset een aanrader voor elke keuken. Bij het stomen komen de groenten of de aardappelen niet in aanraking met het water. En dat onderscheidt stomen van koken. De damp van het water verhit je groenten of aardappelen en zo worden ze gaar. Met stomen worden zoveel mogelijk vitaminen, mineralen en anti-oxidanten behouden en dat komt ook de smaak van de groenten ten goede. En daarmee is het niet alleen gezonder, je eet ook nog eens lekkerder.

Stoomset geschikt voor alle warmtebronnen: De Habonne stoomset is geschikt voor alle warmtebronnen, dus ook voor inductie. De pan is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig geborsteld roestvrijstaal en voorzien van twee stevige en robuuste handgrepen. Haal je de stoominzet eruit? Dan is de pan als kookpan te gebruiken.  

Kenmerken Habonne Stoomset

  • Stomen is een van de meest gezonde manieren van koken
  • Zonder inzet te gebruiken als bijvoorbeeld kookpan
  • Gemaakt van RVS
  • Geschikt voor alle warmtebronnen
  • Voorzien van twee stevige en robuuste handgrepen