Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Habonne Wok Avance Triply met steel 30 cm

Omschrijving Habonne Wok Avance Triply met steel 30 cm

Nederlandse nuchterheid, functioneel design en topkwaliteit materialen; voeg deze ingrediënten bij elkaar en er ontstaan kookproducten voor een heel vriendelijke prijs. Neem bijvoorbeeld de Habonne Avance Triply wok. Hierbij bereid jij de lekkerste wokgerechten en kun jij je gezin van een heerlijke maaltijd met een Aziatisch tintje voorzien.

Habonne: Habonne is een Nederlands pannenmerk, en dat merk je aan alles. De kwaliteit van de pan is uiterst duurzaam te noemen en de functionele vormgeving springt meteen in het oog. Er wordt alleen gebruik gemaakt van de beste materialen waardoor je jarenlang plezier zult beleven van een pan van dit vooraanstaande Nederlandse merk. De kleinste details, zoals een handige inhoudsaanduiding, maken het koken uitermate prettig en plezier. Overal is over nagedacht.

Tri-ply pannen: Tri-Ply pan bestaat niet uit een laag metaal, maar uit drie lagen metaal. Niet alleen de bodem bestaat uit 3 lagen, maar de gehele pan. Bij een tri-ply pan verwarmt niet alleen de bodem snel op, maar ook de wanden. Je gerecht komt daarmee nog sneller op temperatuur en de opwarming vindt nog gelijkmatiger plaats. Voordeel? Je eten brandt minder snel aan, je bent sneller klaar met koken en je eten blijft langer warm.  

Wokpan geschikt voor alle warmtebronnen: Deze wokpan bestaat uit twee lagen RVS met daartussenin een laag aluminium. De ronde vorm en de combinatie van deze twee metalen zorgen voor een perfecte warmteverdeling en een snellere opwarming van je gerechten. Je bent dan ook sneller klaar met koken. Bovendien blijven je gerechten langer warm in deze wok. En, doordat je sneller klaar bent, bespaar je daarmee ook energie. Deze wokpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie.

Kenmerken Habonne Avance Tri-ply wokpan

  • Pan bestaat uit 2 lagen RVS met tussenlaag van aluminium
  • Perfecte warmteverdeling en gelijkmatige opwarming
  • Geschikt voor alle warmtebronnen
  • Energiebesparend effect
  • Voorzien van een handgreep en een steel