Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Joseph Joseph Elevate Mes SlimBlock Set van 5 Stuks

Omschrijving Joseph Joseph Elevate Mes SlimBlock Set van 5 Stuks

Elke (thuis)kok is gebaat bij een professionele messenset. Het voorbereiden van een maaltijd is zoveel prettiger en sneller als je met goede materialen werkt. Ga voor kwaliteit met de Joseph Joseph Elevate Slimblock messenset: een aankoop waarvan je jarenlang elke dag plezier zult hebben!

Verbeterde hygiëne door verzwaarde handgreep: Tijdens het koken staat hygiëne natuurlijk op nummer één. Dat maakt deze messenset zo aantrekkelijk. De messen zijn namelijk voorzien van een extra zware handgreep waardoor het lemmet het aanrechtblad niet raakt als je het neerlegt. Let wel op: de messen zijn niet geschikt voor de vaatwasser en moeten met de hand worden afgewassen.

Set van vijf kwalitatief hoogstaande messen: De Elevate Slimblock bestaat uit vijf messen van Japans roestvrij staal en een messenblok om deze veilig in te bewaren. Door het slimme design neemt het messenblok weinig plek in op je aanrecht. Voor extra stabiliteit is het blok voorzien van antislipvoetjes zodat deze altijd stevig op zijn plaats zal blijven staan.

Inclusief messenslijper: Het messenblok bevat een messenslijper waarmee je je messen in een handomdraai weer perfect scherp kunt maken. Deze slijper bevindt zich in de voet van het blok. Door op de zijkant van het messenblok te drukken verwijder je de slijper van het blok. Deze is dan direct klaar voor gebruik. De slijper bevat twee wieltjes waarmee de messen geslepen en gepolijst kunnen worden. Na gebruik kan deze gemakkelijk weer in het messenblok gedrukt worden. Pas op: de slijper is niet geschikt voor keramische - of kartelmessen.

Kenmerken Joseph Joseph Elevate Mes SlimBloc

  • Voorzien van extra zware handgreep.
  • Niet geschikt voor de vaatwasser
  • De set bestaat uit 5 messen
  • Het blok is voorzien van antislipvoetjes
  • Bevat een messenslijper