Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Joseph Joseph Extend Steel Afdruiprek

Omschrijving Joseph Joseph Extend Steel Afdruiprek

Met het Joseph Joseph Extend steel afdruiprek wordt afwassen een eitje. Dit moderne afdruiprek is een aanwinst voor elke keuken. Door de slimme vormgeving kan het rek eenvoudig in en uit elkaar geschoven worden. Of je nu aan een eenpersoonsafwas begint, of aan een enorme berg, dit afdruiprek voorziet je van genoeg ruimte om je vaat op kwijt te kunnen. Ben je klaar? Dan klap je het rek eenvoudig weer in. Het rek zal daarom ook weinig ruimte in beslag nemen. Handig! Bovendien heb je met dit afdruiprek een echt designstuk in je keuken staan. Ook geschikt voor op de camping!

Geschikt voor kleine én grote vaat: Door het handige uitschuifsysteem is dit stijlvolle afdruiprek geschikt voor zowel de kleine als de grote vaat. Volledig uitgeschoven is het rek 52,5 centimeter groot, waardoor een grote vaat geen enkel probleem is. Op dit stijlvolle afdruiprek kun je alles kwijt: borden, kommen, glazen, koffiebekers. Bestek en keukenaccessoires kunnen worden bewaard in het speciale, uitneembare reservoir.

Makkelijk op te bergen: Dit handige uitschuifsysteem is niet alleen fijn voor als je een grote vaat hebt weg te werken. Ben je klaar met je grote vaat? Dan schuif je 'm eenvoudig weer in en zal het rek weinig ruimte in beslag nemen bij het opbergen ervan in je kast. Zo heb je meer ruimte over voor andere handige keukenaccessoires van Joseph Joseph.

Geen kletsnat aanrecht meer!: Het afdruiprek is voorzien van een geribbelde onderkant en een toevoer dat het overtollig water gemakkelijk terug naar de gootsteen laat lopen. Door middel van een stop kun je de toevoer open en dicht doen, waardoor je zelf in handen hebt wanneer het water terug de gootsteen in loopt. Hierdoor heb je geen last meer van een kletsnat aanrechtblad als je klaar bent met afwassen. Het afdruiprek is voorzien van antislipvoeten zodat het altijd stevig en stabiel op het aanrecht staat.

Kenmerken Joseph Joseph Extend Steel Afdruiprek

  • Het rek is uitschuifbaar; voor een kleine vaat of voor een grote vaat
  • Geschikt voor borden, glazen en kommen, bekers, bestek en andere keukenaccessoires
  • Met een speciale bestekbak
  • Het overtollige water wordt makkelijk afgevoerd
  • Voorzien van antislipvoetjes, altijd stevig en stabiel op het aanrecht