Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Joseph Joseph Intelligent Waste Afvalemmer Totem Max 60 liter wit

Omschrijving Joseph Joseph Intelligent Waste Afvalemmer Totem Max 60 liter wit

Steeds meer mensen willen graag hun steentje bijdragen aan het milieu. Afval scheiden is een goed begin, maar misschien zie je op tegen een keuken vol met verschillende vuilnisbakken. Begrijpelijk. Goed nieuws, dat hoeft niet langer! De Joseph Joseph Intelligent Waste afvalemmer Totem Max biedt uitkomst!

Drie afvalbakken in één slim design: De Joseph Joseph Intelligent Waste afvalemmer is eigenlijk meerdere afvalbakken in één. Deze solide afvalbak bestaat uit twee delen die je naar wens kunt indelen. Het bovenste compartiment gebruik je bijvoorbeeld voor regulier afval, met een handig bakje erbij waar je 3 liter GFT-afval in kwijt kunt. De lade onderin zou gebruikt kunnen worden voor papier, plastic of lege flessen. Maar nogmaals, dat bepaal je helemaal zelf! Net wat jij handig vindt.

Een designstuk in je keuken: De Intelligent Waste afvalemmer heeft meerdere voordelen, waaronder de stijlvolle vormgeving. Als je toch een vuilnisbak in je keuken moet hebben, waarom zou je dan niet kiezen voor eentje waar je graag tegenaan kijkt? Het design van Joseph Joseph is niet alleen prachtig van design, maar neemt door de verticale indeling ook nog een weinig plaats in beslag. Win-win. Daarmee is de Totem Max afvalemmer stijlvol, praktisch en duurzaam. De Intelligent Waste afvalbak is verkrijgbaar in de meerdere kleuren in formaten.

Gebruiksvriendelijk: Is het tijd voor een nieuwe vuilniszak? Dat doe je in een handomdraai door de binnenemmers uit de afvalbak te tillen. Moeiteloos. De bak daarnaast is voorzien van een geurfilter dat vocht- en geurophoping vermindert. Wel zo fris!

Kenmerken Joseph Joseph Intelligent Waste Afvalemmer Totem Max

  • Praktisch, stijlvol en duurzaam
  • Voorzien van geurfilter om geur- en vochtophoping te verminderen
  • Verkrijgbaar in diverse kleuren en formaten
  • Voorzien van 3 compartimenten die naar wens in te delen zijn
  • 10 jaar garantie