Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Kela badkamer Afvalemmer Davino Pedaal Silent Close 30 liter zilver

Omschrijving Kela badkamer Afvalemmer Davino Pedaal Silent Close 30 liter zilver

Als je van plan bent om een nieuwe afvalemmer aan te schaffen, dan kun je het maar beter meteen goed doen. Het liefst kies je er natuurlijk eentje die ook nog eens mooi is om te zien. De Davino afvalemmer van Kela is een uitstekende keuze!

Excellente kwaliteit: Het Duitse bedrijf Kela is al meer dan 115 jaar expert op het gebied van badkamer- en keukenaccessoires. De producten van Kela zijn dan ook van uitstekende kwaliteit en hebben gegarandeerd een lange levensduur. Bij de productie van de Davino afvalemmer is uitsluitend met kwalitatief hoogstaande materialen gewerkt. Deze afvalemmer is gemaakt van sterk RVS. Lekker duurzaam: producten van RVS zijn bijna niet kapot te krijgen en gaan daarom zeer lange tijd mee.

Stijlvol design: Een afvalemmer hoeft geen doorn in het oog te zijn. De Davino afvalemmer is niet alleen functioneel, het heeft daarnaast ook een prachtig tijdloos design die in elke badkamer een perfect zal staan. De Davino afvalemmer is in meerdere kleuren te verkrijgen en heeft een inhoud van 30 liter. 

Eenvoudig in gebruik: De afvalemmer is voorzien van een binnenemmer, waardoor het vervangen van de vuilniszak geen enkel probleem zal zijn. De afvalemmer is eenvoudig te openen door middel van een voetpedaal. Je hoeft je prullenbak daarom eigenlijk niet meer aan te raken, met als bijkomend voordeel dat je geen last zult hebben van vettige vingerafdrukken. Is de prullenbak toch toe aan een schoonmaakbeurt? Reinig hem met een beetje water en een zachte doek.

Kenmerken Kela Badkamer Davino afvalemmer

  • Gemaakt van sterk RVS
  • Functioneel, maar wel een prachtig design
  • Verkrijgbaar in meerdere kleuren
  • Inhoud van 30 liter
  • Voorzien van binnenemmer