Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Kela badkamer Doucherek Brass

Omschrijving Kela badkamer Doucherek Brass

Heb je overal zeep- en shampooflessen rondslingeren in je badkamer en wil je daar graag verandering in brengen? Creëer orde met het Brass doucherek van Kela! Het is fijn als je badkamer mooi en geordend is, zodat je op een opgeruimde manier je dag kunt afsluiten of juist beginnen. Door alles netjes in een doucherek te plaatsen heb je altijd alle benodigdheden binnen handbereik.

Extra veel ruimte: Fijn aan het Brass doucherek: er is veel ruimte om je verschillende shampoos, zeepjes en andere spulletjes op kwijt te kunnen. Het doucherek is namelijk opgebouwd uit twee mandjes, waardoor je extra veel plaats hebt om alles uit te stallen zonder dat het een rommeltje wordt. Door het strakke design en de neutrale kleur past het doucherek perfect in elke badkamer. De mandjes zijn voorzien van een open voorkant, waardoor het pakken van je shampoofles vergemakkelijkt wordt. Door de open structuur van het doucherek kan het water snel wegspoelen, zodat je spullen niet onder water zullen komen te staan.

Gemaakt van messing: Het doucherek is vervaardigd van kwalitatief hoogstaand messing. Messing is een legering van koper en zink. Dit materiaal heeft een aantal prettige eigenschappen. Zo heeft het een hoge vochtbestendigheid en is het uitermate goed beschermd tegen corrosie. Je hoeft daarom niet bang te zijn dat je nieuwe doucherek opeens gaat roesten. Messing heeft daarnaast bacteriewerende eigenschappen en is gemakkelijk in onderhoud.

Eenvoudig te bevestigen: Het Brass doucherek is gemakkelijk met schroeven aan de muur te bevestigen. De instructies en benodigdheden worden meegeleverd.

Kenmerken Kela Badkamer doucherek

  • Doucherek; voor extra veel ruimte
  • Voorzien van 2 mandjes
  • Open structuur waardoor het water wegloopt
  • Gemaakt van zink en koper; vochtbestendig en bestand tegen corrosie
  • Makkelijk met schroeven aan de muur te bevestigen