Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Kela badkamer Dressboy Sinerio

Omschrijving Kela badkamer Dressboy Sinerio

Een dressboy is niet alleen functioneel, maar ook bijzonder stijlvol. Vroeger werden dressboys alleen in luxe hotels gebruikt. Elegantie ten top. Tegenwoordig zijn deze handige kledingrekken voor iedereen toegankelijk en kunnen ze elke slaapkamer sieren.

Nooit meer gekreukte kleding!: Je kent het wel: je kleding hoeft nog niet in de was, maar je hebt ook geen plek om het netjes op te hangen. Dus belandt het op een stoel of op de grond. Niet ideaal. Deze Dressboy van Kela biedt de oplossing! Hang je kleding gemakkelijk op en je zult zien dat je nooit meer last hebt van gekreukte kleding of vroege strijksessies.

Gemaakt van sterk en duurzaam metaal: De Sinerio Dressboy van Kela is gemaakt van kwalitatief hoogstaand metaal met een houten kledinghaak. Het metaal is ten dele voorzien van een poedercoating. Metaal is ontzettend sterk en kan wel tegen een stootje. Ook is dit materiaal ontzettend goed bestand tegen corrosie en slijtage. Van deze dressboy heb je daarom gegarandeerd jarenlang plezier.

Strak design: Deze dressboy heeft een stevige, ronde voet en neemt niet veel plek in beslag. In elke slaapkamer moet er daarom een plekje te vinden zijn voor dit handige kledingrek! De dressboy heeft daarnaast het voordeel dat hij gemakkelijk te verplaatsen is. Zelfs zonder kleding is hij mooi om te zien. Door de prachtige, strakke vormgeving komt de dressboy in overal goed uit: in de slaapkamer, de gang en de badkamer. Een dressboy is ook heel geschikt voor in een kantoor.

Kenmerken Kela badkamer Dressboy

  • Gemaakt van kwalitatief hoogstaand metaal
  • Voorzien van houten kledinghaak
  • Metaal is bestand tegen corrosie en slijtage
  • Voorzien van stevige ronde voet
  • Niet alleen geschikt voor badkamer, ook voor kantoor, gang of de slaapkamer