Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Kela badkamer Handdoekrek Liron

Omschrijving Kela badkamer Handdoekrek Liron

Een opgeruimde badkamer zorgt voor een prettige start of afsluiting van de dag. Een handdoekrek biedt ruimte zodat de handdoeken en washandjes netjes opgehangen kunnen worden. Zo kunnen de gebruikte handdoeken goed drogen en wordt voorkomen dat de badkamer vol rondslingerende handdoeken ligt. De badkamer ziet er daardoor altijd fijn uit!

Vervaardigd van sterk en metaal: Als je kiest voor producten van Kela, dan kies je voor kwaliteit. Dit Duitse bedrijf heeft namelijk al tientallen jaren ervaring met het ontwikkelen en produceren van keuken- en badkameraccessoires. Producten van Kela gaan dan ook jarenlang mee. Het Liron handdoekrek van Kela is gemaakt van sterk en duurzaam metaal. Dit materiaal is uitstekend bestand tegen het vochtige klimaat van de badkamer en zal daarom ook niet zomaar gaan roesten.

Kan gemakkelijk worden verplaatst: Ook fijn: voor dit handdoekrek hoef je niet te boren. Het Liron handdoekenrek staat namelijk op zichzelf. Het rek kan daarom gemakkelijk worden verplaatst. Het marmeren voetstuk zorgt voor een stevige basis, waardoor het rek niet zal wankelen onder het gewicht van vochtige handdoeken.

Functioneel en stijlvol: Het Liron handdoekrek is niet alleen functioneel en gemakkelijk in gebruik, maar is ook nog eens heel mooi om te zien. Het strakke, minimalistische design past in elke badkamer en de gouden kleur zorgt ervoor dat dit handdoekrek als echte eyecatcher kan dienen. Combineer het rek met andere gouden accessoires om een rustig en stijlvol geheel te creëren. Het handdoekrek is voorzien van twee armen, zodat je tegelijk meerdere handdoeken kunt laten drogen.

Kenmerken Kela badkamer handdoekrek Liron

  • Gemaakt van sterk en duurzaam metaal
  • Stevig voetstuk, het rek zal niet wankelen
  • Functioneel, maar ook mooi om te zien
  • Voorzien van 2 armen voor meerdere handdoeken
  • Bestand tegen het vochtige klimaat van de badkamer