Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Kela badkamer Handdoekrek Lunis

Omschrijving Kela badkamer Handdoekrek Lunis

Heb jij genoeg van rondslingerende natte handdoeken? Begrijpelijk! Je badkamer is een belangrijke plek waar je de dag begint en weer afsluit. Het is fijn als dit een rustige, opgeruimde kamer is. Een mooi handdoekrek biedt uitkomst. Kijk bijvoorbeeld eens naar het Lunis handdoekenrek van Kela. Functioneel, stijlvol en je hebt nooit meer last van een rommelige badkamer.

Gaat jarenlang mee: Het Duitse bedrijf Kela houdt zich al tientallen jaren bezig met het ontwikkelen van badkamerproducten van zeer hoge kwaliteit. Tijdens de productie wordt uitsluitend met kwalitatief hoogstaande materialen gewerkt. Dit Lunis handdoekrek is gemaakt van sterk metaal en heeft gegarandeerd een lange levensduur. Metaal is heel geschikt voor in de badkamer. Dit duurzame materiaal is namelijk goed bestand tegen vocht en corrosie. Je hoeft niet bang te zijn dat je nieuwe aanwinst door alle nattigheid zal gaan roesten.

Gemakkelijk in gebruik: Dit handdoekrek is handig en functioneel. Het rek is voorzien van twee armen, waardoor je meerdere handdoeken tegelijkertijd kunt drogen. Voor dit rek hoef je niet met een boormachine aan de slag. Het rek staat namelijk op twee poten. Dit is extra handig, want daardoor is het rek gemakkelijk te verplaatsen.

Stijlvol design: Door de prachtige vormgeving en de neutrale kleur, komt het Lunis handdoekrek in alle badkamers perfect uit. Combineer je nieuwe handdoekrek met andere metalen accessoires om een rustig en stijlvol geheel te creëren. In een stijlvolle, opgeruimde badkamer begin en eindig jij de dag op een prettige manier!

Kenmerken Kela Handdoekrek Lunis

  • Handdoekrek gemaakt van hoogstaande materialen
  • Heeft een lange levensduur
  • Vocht- en corrosiebestendig
  • Voorzien van twee poten
  • Neutrale kleur, perfect voor elke badkamer