Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Kela badkamer Handdoekrek Lunis ladder

Omschrijving Kela badkamer Handdoekrek Lunis ladder

Heb jij genoeg van rondslingerende natte handdoeken? Begrijpelijk! Je badkamer is een belangrijke plek waar je de dag begint en weer afsluit. Het is fijn als dit een rustige, opgeruimde kamer is. Een mooi handdoekrek biedt uitkomst. Kijk bijvoorbeeld eens naar het Lunis handdoekenrek van Kela. Functioneel, stijlvol en je hebt nooit meer last van een rommelige badkamer.

Gaat jarenlang mee: Het Duitse bedrijf Kela houdt zich al tientallen jaren bezig met het ontwikkelen van badkamerproducten van zeer hoge kwaliteit. Tijdens de productie wordt uitsluitend met kwalitatief hoogstaande materialen gewerkt. Dit Lunis handdoekrek is gemaakt van sterk metaal en heeft gegarandeerd een lange levensduur. Metaal is heel geschikt voor in de badkamer. Dit duurzame materiaal is namelijk goed bestand tegen vocht en corrosie. Je hoeft niet bang te zijn dat je nieuwe aanwinst door alle nattigheid zal gaan roesten.

Gemakkelijk in gebruik: Het Lunis handdoekrek gaat de hoogte in. Dit is extra handig, omdat je meerdere handdoeken erop kwijt kunt, maar ook omdat het rek om deze reden weinig plek in beslag neemt. Zet het rek vast aan de bovenkant en hij is klaar voor gebruik!

Stijlvol design: Door de prachtige vormgeving en de neutrale kleur, komt het Lunis handdoekrek in alle badkamers perfect uit. Combineer je nieuwe handdoekrek met andere metalen accessoires om een rustig en stijlvol geheel te creëren. In een stijlvolle, opgeruimde badkamer begin en eindig jij de dag op een prettige manier!

Kenmerken Kela handdoekrek Lunis 

  • Gemaakt van kwalitatief metaal
  • Gegarandeerd een lange levensduur
  • Vocht- en corrosiebestendig
  • Gaat de hoogte in, perfect voor meerdere handdoeken
  • Neutrale kleur, perfect voor elke badkamer