Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Kela badkamer Handdoekrek Oak

Omschrijving Kela badkamer Handdoekrek Oak

Als je je huis graag netjes houdt, dan kan een handdoekrek eigenlijk niet in je badkamer ontbreken. Een handdoekrek maakt het namelijk wel heel gemakkelijk om even je gebruikte handdoeken uit te hangen, zodat ze goed kunnen drogen en vooral: niet overal op de grond belanden. Het Oak handdoekrek van Kela is niet alleen functioneel, maar ook nog eens een plaatje om te zien.

Kela staat voor kwaliteit: Kies je voor kwaliteit, dan kies je voor Kela. Dit vooraanstaande merk uit Duitsland loopt voorop als het gaat om functionele en moderne badkamerproducten. Bij het ontwikkelen van deze producten worden de trends scherp in de gaten gehouden. Er wordt uitsluitend gewerkt met goede materialen, zoals metaal en eikenhout. Het metaal is oersterk en uitstekend bestand tegen corrosie. Ook het hout is niet onder de indruk van een beetje nattigheid. Je hoeft daarom niet bang te zijn dat je handdoekrek door het vochtige klimaat van de badkamer aan kwaliteit zal verliezen.

Vrijstaand: Het Oak handdoekrek staat op zichzelf en is daarom gemakkelijk te verplaatsen. Zet ‘m bijvoorbeeld in een hoek zodat hij weinig ruimte in beslag neemt. Het rek is voorzien van een stevige voet van eikenhout. Er zijn twee stangen beschikbaar om handdoeken aan op te hangen.

Stijlvol en karakteristiek: Welke stijl je ook hebt, het Oak handdoekenrek zal er goed bij passen. De unieke combinatie van strak metaal en warm eikenhout zorgt ervoor dat de Oak serie in elke badkamer goed uitkomt. Het zwarte staal doet het goed in een moderne, minimalistische inrichting, terwijl het eikenhout een warm sfeertje met zich meebrengt.

Kenmerken Kela handdoekenrek Oak

  • Gemaakt van metaal en eikenhout
  • Corrosiebestendig
  • Speciale voetjes wat krassen voorkomt
  • Op zichzelf staand, dus geen gaten in de muur
  • Combinatie van strak en warm