Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Kela badkamer Handdoekrek Priamo breed

Omschrijving Kela badkamer Handdoekrek Priamo breed

Niets zo irritant dan onverwacht met je sokken op een natte handdoek staan als je even snel de badkamer in loopt. Dat kan anders! Een goed handdoekrek biedt de oplossing. Als je een stijlvol handdoekrek in je badkamer hebt, dan is het een kleine moeite om je gebruikte handdoeken even snel op te hangen. Zo stap je nooit meer per ongeluk op een kleddernatte handdoek en ziet je badkamer er ook veel fijner uit!

Een echt kwaliteitsproduct: Als je op zoek bent naar een kwaliteitsproduct voor in huis, en dan met name voor de badkamer, dan kom je al snel bij Kela uit. Dit Duitse familiebedrijf staat voor kwaliteit en gebruiksgemak. Er wordt tijdens de productie dan ook alleen met kwalitatief hoogstaande producten gewerkt. Het Priamo handdoekrek is gemaakt van sterk edelstaal, ook wel RVS genoemd. Dit oersterke materiaal gaat echt wel een tijdje mee. Je hoeft daarnaast niet bang te zijn dat je handdoekrek op termijn zal gaan roesten: edelstaal is namelijk prima bestand tegen vocht en nattigheid.

Strak uiterlijk: Wat meteen opvalt aan het Priamo handdoekrek is het strakke, minimalistische design. Prachtig voor in elke badkamer, want door het neutrale uiterlijk past deze vormgeving overal bij, welke stijl je ook hebt. Het vakmanschap van Kela is ook meteen duidelijk: de schroeven zijn mooi weggewerkt, dus het is één strak geheel.

Voorzien van rubberen poten: Ben je er niet helemaal gerust op, die stalen poten op je badkamervloer? De onderkant van het handdoekrek is voorzien van rubberen pootjes, zodat er geen krassen op je badkamervloer zullen ontstaan.

Kenmerken Kela Priamo handdoekenrek

  • Kwaliteitsproduct
  • Edelstaal is prima bestand tegen vocht en roest niet
  • Minimalistisch design
  • Schroeven zijn weggewerkt
  • Onderkant voorzien van rubberen pootjes