Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Kela badkamer Handdoekrek Saltus kort

Omschrijving Kela badkamer Handdoekrek Saltus kort

Een rommelige badkamer zorgt voor een rommelig begin van de dag. Met een paar kleine aanpassingen zorg je ervoor dat jouw badkamer altijd tiptop in orde is. Een handdoekrek kan al veel verschil maken. Zo heb je immers geen enkel excuus om je gebruikte handdoeken op de grond te laten vallen en hang je deze zonder moeite even netjes op.

Sterk en duurzaam metaal: Het Saltus handdoekrek kan met gemak een duurzame aankoop genoemd worden. Dit rek is namelijk gemaakt van sterk metaal en gaat daarom wel een tijdje mee. Metaal is slijtvast en prima bestand tegen corrosie. De producten van Kela zijn altijd gebruiksvriendelijk, modern en afgesteld op de behoeften van de consument. Dit stoere rek is daarop geen uitzondering.

Strakke vormgeving: De Saltus lijn past in elke badkamer. Door het strakke design en de neutrale kleur is dit rek met allerlei stijlen te combineren. Door meerdere producten uit de Saltus lijn te kiezen, creëer je in een mum van tijd een rustig en stijlvol geheel. Op dit stoere handdoekrek kun je twee handdoeken kwijt. Deze is daarom vooral geschikt voor kleinere huishoudens.

Vereist weinig onderhoud: Je moet er wel even voor aan de klus, maar dan heb je ook wat. Het Saltus handdoekrek kan gemakkelijk aan de muur worden bevestigd. Als deze eenmaal hangt, heb je er geen omkijken meer naar. Is het rek toch wat vies geworden? Een vochtig doekje eroverheen halen is voldoende. Gebruik bij het schoonmaken geen agressieve schoonmaakmiddelen of harde borstels.

Kela badkamer Handdoekrek Saltus kort

  • Gemaakt van sterk en duurzaam metaal
  • Geschikt voor 2 handdoeken
  • Moet aan de muur worden bevestigd
  • Vereist weinig onderhoud, vochtig doekje is genoeg
  • Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen