Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Kela badkamer Handdoekrek Seven

Omschrijving Kela badkamer Handdoekrek Seven

Een opgeruimde badkamer is fijn om meerdere redenen: je begint en eindigt je dag goed, je weet alles te vinden en je stapt nooit per ongeluk met je sokken op een vochtige handdoek. Heb jij de neiging om je gebruikte handdoeken op de badkamervloer te bewaren? Maak er een gewoonte van om deze netjes op te hangen, zodat je handdoeken goed kunnen drogen. Het Seven handdoekrek van Kela maakt dit wel heel gemakkelijk!

Ga voor kwaliteit: Als je dan toch overgaat tot de aankoop van een handdoekrek, kies er dan eentje van goede kwaliteit. En ook niet onbelangrijk: eentje die je mooi vindt. Het Duitse familiebedrijf Kela zit bovenop de trends en werkt uitsluitend met de beste materialen, zodat je nieuwe aanwinst jarenlang mee kan. Je ziet het meteen aan het stevige metaal: materiaal dat wel tegen een stootje kan en niet onder de indruk is van het vochtige klimaat van je badkamer.

Modern en stijlvol uiterlijk: Het Seven handdoekrek past perfect in een moderne inrichting, als je dat toevallig mooi vindt. Maar door het neutrale uiterlijk en de kleur is het rek met allerlei stijlen te combineren. Ook in jouw badkamer zal het Seven handdoekrek uitstekend uitkomen.

Voet van veiligheidsglas: Dit stevige materiaal heeft een stevige basis nodig. Daar is voor gezorgd. Het rek staat op zichzelf en hoeft niet te worden vastgezet aan de muur. Hij is voorzien van een stijlvolle voet van veiligheidsglas, niet alleen zorgt voor een interessant uiterlijk maar ook voor extra stabiliteit. Het rek heeft ruimte voor twee handdoeken.

Kenmerken Kela Seven handdoekenrek

  • Neutraal uiterlijk, met veel stijlen te combineren
  • Stevige basis
  • Gebruik gemaakt van veiligheidsglas
  • Kwaliteitsproduct
  • Ruimte voor 2 handdoeken