Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Kela badkamer Handdoekrek Sinerio

Omschrijving Kela badkamer Handdoekrek Sinerio

Een nette badkamer kan een enorm verschil maken in hoe je je dag begint en eindigt. Sta jij je tanden te poetsen terwijl je met je voeten natte handdoeken aan de kant schuift? Dat kan anders. Een handdoekrek zorgt ervoor dat je altijd een vaste plek hebt om je handdoeken te drogen en te bewaren. En dat ziet er veel fijner uit. Voor een stijlvol handdoekrek moet je bij Kela zijn.

Moderne en luxe uitstraling: Het Duitse bedrijf Kela is hét merk als het gaat om keuken- en badkamerproducten. De focus ligt op gebruiksgemak en kwaliteit, maar er wordt ook zeker gekeken naar de nieuwste trends. Hoe een product eruit ziet is tenslotte ook heel belangrijk als je nieuwe items voor je huis koopt. De Sinerio lijn heeft een stoer, strak uiterlijk met zilver en zwarte tinten en past daarom perfect in een moderne inrichting, maar is daarnaast ook prima te combineren met andere stijlen.

Uitstekende kwaliteit: Kwaliteit is ontzettend belangrijk als je een nieuw product koopt. Dat zit bij Kela wel goed. Het Sinerio handdoekrek is gemaakt van metaal, een oersterk materiaal dat met gemak jarenlang mee gaat. Omdat metaal niet onder de indruk is van een beetje vocht en nattigheid, is het bij uitstek geschikt voor een leven in de badkamer. Er zal geen roestvorming ontstaan.

Vrijstaand: Het handdoekrek heeft een stevige, ronde voet om op te staan en kan daarom ook gemakkelijk verplaatst worden. Op dit rek is plaats voor meerdere handdoeken tegelijk.

Kenmerken Kela handdoekenrek Sinerio

  • Gebruiksgemak én kwaliteit
  • Stoer en strak, zilver en zwart
  • Gemaakt van metaal
  • Corrosiebestendig
  • Stabiel door stevige en ronde voet