Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Kela badkamer Handdoekrek Sirius

Omschrijving Kela badkamer Handdoekrek Sirius

Opgeruimd staat netjes! Dat geldt ook voor de badkamer. Want hoe vervelend is het als er overal natte handdoeken op de vloer liggen? Met een handdoekrek van Kela los je dat probleem in een mum van tijd op. En het ziet er nog stijlvol uit ook!

Een echte eyecatcher: Het Sirius handdoekrek straalt luxe uit. En laten we eerlijk zijn: een beetje luxe is nooit weg. Daarom valt de Sirius lijn van Kela ook bij zoveel mensen in de smaak. Het strakke uiterlijk en de combinatie van zilver en zwart zorgt ervoor dat dit handdoekrek een echte eyecatcher is. Vooral als je meerdere producten van de Sirius lijn in je inrichting verwerkt! Op deze manier creëer je moeiteloos een rustig en stijlvol geheel.

Kwaliteit en gebruiksgemak: Het vooraanstaande merk Kela is goed op de hoogte van de trends en zet deze in om functionele en moderne badkamerproducten te ontwikkelen. Omdat kwaliteit natuurlijk erg belangrijk is, wordt er uitsluitend met goede materialen gewerkt. Producten van Kela gaan dan ook jarenlang mee en dit handdoekrek is daarop geen uitzondering. Het Sirius handdoekrek is gemaakt van sterk metaal. Dit materiaal houdt zich prima staande in het vochtige klimaat van de badkamer. Je hoeft daarom niet bang te zijn voor slijtage of roestvorming. Het rek heeft twee stangen waaraan meerdere handdoeken opgehangen kunnen worden.

Voorzien van metalen voet: Het Sirius handdoekrek staat op zichzelf: hij is voorzien van een stevige metalen voet en hoeft nergens aan bevestigd te worden. Je kunt hem daarom gemakkelijk verplaatsen.

Kenmerken Kela Handdoekenrek Sirius

  • Combinatie van zilver en zwart
  • Gemaakt van sterk metaal
  • Corrosiebestendig
  • Losstaand item, geen gaten in de muur
  • Stevig en stabiel