Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Kela badkamer Handdoekrek Style

Omschrijving Kela badkamer Handdoekrek Style

Is jouw badkamer een rommeltje en wil je daar graag verandering in brengen? Goed nieuws: dat gaat heel gemakkelijk met het Style handdoekrek van Kela. Als je een handdoekrek in je badkamer hebt staan, dan is het een fluitje van een cent om je gebruikte handdoeken goed te laten drogen. Zo ziet je badkamer er al een stuk netter uit en hoef je je handdoeken niet meer van de grond te vissen.

Modern design: Kela: de nummer één als het gaat om functionele en moderne badkamerproducten. Kela staat voor kwaliteit en gebruiksgemak, en maakt er ook nog eens een prachtig vormgegeven product van. Kijk maar naar dit luxe handdoekrek: de strakke lijnen, het minimalistische design. Dit rek past in elke badkamer en zal altijd mooi uitkomen. Combineer het handdoekrek met andere producten uit de Style serie om in een mum van tijd een prachtig en vooral rustig geheel te creëren.

Uitmuntende kwaliteit: Wil je een echt kwaliteitsproduct? Laat dat maar aan Kela over. Bij het productieproces wordt uitsluitend met materialen van goede kwaliteit gewerkt. Het Style handdoekrek is gemaakt van metaal en is daarom oersterk. Dit rek gaat jarenlang mee en zal niet slijten of roesten, ondanks het vochtige klimaat van de badkamer.

Kan gemakkelijk verplaatst worden: Het rek is vrijstaand: er hoeft dus niet geboord te worden. Het Style handdoekenrek staat op een stevige voet van metaal, waardoor het rek stabiel staat maar ook gemakkelijk verplaatst kan worden. Het rek is voorzien van een dubbele draagarm, zodat je meerdere handdoeken tegelijk kunt ophangen.

Kenmerken Kela handdoekenrek Style

  • Strakke lijnen, minimalistisch design
  • Combineer met andere producten uit de Style-lijn
  • Gemaakt van metaal, oersterk
  • Corrosiebestendig
  • Stabiel, voorzien van stevige voet