Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Kela badkamer Handdoekrek Varda

Omschrijving Kela badkamer Handdoekrek Varda

Een opgeruimde badkamer zorgt voor een fijne start en afsluiting van de dag. Erger jij je geel en groen aan je rommelige badkamer? Overal handdoeken op de grond? Dat kan beter. Een handdoekrek biedt uitkomst! Hang je handdoeken netjes op aan een stijlvol handdoekenrek en je hebt nooit meer last rondslingerende natte handdoeken.

Oersterk metaal: Als je goede producten hebt, dan heb je daar lang plezier van. Het Duitse bedrijf Kela weet dat maar al te goed. Tijdens het productieproces wordt daarom uitsluitend gewerkt met materialen van topkwaliteit. Zodat jij je nieuwe product niet veel te snel weer moet vervangen. Het Varda handdoekrek is gemaakt van sterk metaal. Zeg maar gerust: oersterk. Metaal kan wel tegen een stootje en heeft een ontzettend lange levensduur. Ook is dit rek prima bestand tegen het vochtige klimaat van de badkamer en heeft geen last van roestvorming.

Marmeren voet: Het Verda handdoekrek staat op een zware, marmeren voet. Dit zorgt ervoor dat het rek altijd stevig staat en niet zomaar zal omvallen. Voor dit rek hoef je daarom ook geen gaten in de muur te boren. Als je wilt, kun je het rek gemakkelijk verplaatsen.

Stijlvol en functioneel: Het Varda handdoekrek heeft twee sterke armen die met gemak een aantal natte handdoeken kunnen dragen. Maar behalve functioneel is dit rek ook nog eens een aanwinst voor je interieur. Door de strakke lijnen en het minimalistische design past het Varda handdoekrek in elke badkamer. Combineer dit met accessoires met vergelijkbare uiterlijke kenmerken en je hebt in een mum van tijd een mooi en rustig geheel gecreëerd.  

Kenmerken Kela handdoekenrek Varda

  • Gemaakt van sterk metaal
  • Voorzien van zware marmeren voet
  • Stevig en stabiel
  • Voorzien van twee sterke armen
  • Strakke lijnen en minimalistisch design