Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Kela badkamer Handdoekrek Wega

Omschrijving Kela badkamer Handdoekrek Wega

Een veel voorkomende ergernis: natte handdoeken op de grond. Gelukkig is dit helemaal niet nodig. Een handdoekrek van Kela biedt de mogelijkheid om je handdoeken netjes uit te hangen, zodat ze goed kunnen drogen en je badkamer er altijd opgeruimd uitziet.

Oersterk metaal: Als je voor een nieuw handdoekrek gaat, doe het dan meteen goed! Met de badkamerproducten van Kela haal je een echte kwaliteitsartikelen in huis. Er worden namelijk uitsluitend kwalitatief hoogstaande producten gebruikt. Het Wega handdoekrek is gemaakt van metaal, een oersterk product dat zich goed leent voor het vochtige klimaat van de badkamer. Dit materiaal is uitstekend bestand tegen een beetje nattigheid. Het Wega handdoekrek gaat gegarandeerd jarenlang mee zonder aan kwaliteit te verliezen en is daarom gerust duurzaam te noemen. 

Veel ruimte voor handdoeken: Dit handdoekrek biedt een groot voordeel: hij is namelijk voorzien van maar liefst drie armen waaraan je lekker veel handdoeken kunt hangen. Dit is vooral fijn als je meerdere huisgenoten hebt. De armen zijn verstelbaar en kunnen in elke gewenste stand worden gezet. Ook is het rek vrijstaand. Hij is daarom gemakkelijk te verplaatsen. Dit rek staat op een verzwaarde voet van RVS en zal niet zomaar omvallen.

Past in elke inrichting: Ook niet onbelangrijk: het Wega handdoekrek past door het strakke uiterlijk prima in elk interieur. Het zilver zorgt voor een neutrale uitstraling zodat het handdoekrek met vele stijlen te combineren is. Dit handige rek kan eigenlijk niet in je badkamer ontbreken!

Kenmerken Kela Handdoekenrek Wega

  • Voorzien van 3 armen
  • Gemaakt van metaal
  • Verzwaarde voet van RVS
  • Stevig en stabiel
  • Neutrale uitstraling