Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Kela badkamer Handdoekstandaard Lucido

Omschrijving Kela badkamer Handdoekstandaard Lucido

Handig, stijlvol en past in elke badkamer: zomaar een paar eigenschappen die het Lucido handdoekrek aantrekkelijk maken. Door een handdoekstandaard in je badkamer te plaatsen maak je het jezelf en je gezinsleden heel gemakkelijk om gebruikte handdoeken even snel op te hangen, in plaats van deze op de grond te draperen. De handdoeken kunnen op deze manier beter drogen, waardoor ze langer schoon en fris blijven.

Een echt kwaliteitsproduct: Als je het vooraanstaande merk Kela al een beetje kent, dan weet je dat je met deze aankoop een kwaliteitsproduct in huis haalt. De producten van dit Duitse familiebedrijf zijn namelijk gemaakt van de beste materialen en hebben daardoor gegarandeerd een lange levensduur. Dit handdoekrek is gemaakt van RVS. Roestvrij staal is sterk en duurzaam, en kan prima tegen een beetje vocht. Het handdoekrek is bestand tegen corrosie, dus roestvorming zal niet voorkomen.

Elegant design: Wat meteen opvalt is de prachtige vormgeving. Strak en modern, maar neutraal genoeg om in elke badkamer mooi uit te komen. Je kunt dit handdoekrek ook prima in de slaapkamer plaatsen om te gebruiken als trendy kledingrek.

Vrijstaand: Het Lucido handdoekrek is vrijstaand en kan gemakkelijk worden verplaatst. Het is voorzien van een verzwaarde voet die voor veel stabiliteit zorgt zodat het rek niet zomaar zal omvallen. Het Lucido handdoekrek heeft maar liefst drie armen. Je kunt er met gemak een aantal handdoeken op kwijt. Dit handdoekrek is daarom geschikt voor een huishouden van meerdere personen. De armen kunnen moeiteloos in de gewenste stand worden gezet.

Kenmerken Kela Handdoekrek Lucido

  • Gemaakt van RVS
  • Corrosiebestendig
  • Ook te gebruiken als kledingrek
  • Vrijstaand en makkelijk verplaatsbaar, geen gaten in de muur
  • Verzwaarde voet, stevig en stabiel